Lotus: "Raikkonen'in Bu Kadar Puan İkramiyesi Alacağını Beklemiyorduk"

yazar:

kategori:

Geçen günlerdeki haberlerde Lüksemburglu Lopez’in takımının, hem Raikkonen’e hem de ekibin 500 elemanına ödeme yapmakta güçlük çektiği yer alıyor:

Auto Motor und Sport’taki haberde Lopez: “Biz de diğer takımlar gibi faturalarımızı zamanında ödüyoruz”

“(Dedikoduların kaynağı) muhtemelen bizimle iş ortağı olmak isteyen ama gerçekleşmeyen birileridir.”

Takım sahibi, Raikkonen’in bonus paraları ile ilgili bazı gerçeklerin de olduğunu itiraf etti.

Lopez: “Çözümlendi. Onun bu kadar fazla puan almasını beklemiyorduk. Bizim için çok pahalı oldu. Yeni bir ödeme sistemi üzerine anlaştık”

“Ama sonuçta ödendi. Çünkü şimdi daha fazla televizyon geliri elde ediyoruz. Kimi parasını alıyor.”

Öte yandan Lopez, 2013 için resmi olarak duyurulmasa da Romain Grosjean ile yola devam edeceklerini ima etti.


Yorumlar

  1. Dediklerine büyük ölçüde katılmakla beraber,2006 sezonunda da iyi sürdüğünü düşünüyorum,her ne kadar galibiyeti olmasa da.

  2. hayatının sezonu ha 🙂 kimi'nin 4 tane iyi sezonu vardır 2003-2005-2007-2009. – 2012 kesinlikle en iyi sezonu değildir hatta bana göre kötü sezonlarından biri sayılabilir. grosjean adlı çaylak az daha yetenekli olup sadece ''sıralamada başladığı yerde'' bitirebilseydi, ve takvimin 10-11 yarışında kaza veya hata yapmasaydı, kimi'yle aşağı yukarı aynı puandaydı. belki de önündeydi. bu seneki başarının çoğu lotus aracının hızı, grosjean'ın başarısızlığı, ve diğer şampiyonluk adaylarının kaybettikleri puanlar sayesinde geldi.

  3. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    Raikkonen bu boru mu sandınız, bence hayatının sezonunu çıkardı. Hiçbir zaman bu kadar istikrarlı ,arzulu , konsantre görmemiştim Kimi'yi. Kalitesini yine gösterdi.Çok az hata yaptı,Çin hariç her yarıştan puan çıkardı.Teşekkürler Kimi bu güzel sezon için.

  4. Kimi çok iyiydi bu sezon gerçekten. Kimse beklemiyordu zaten ondan bu performansı o yüzden takımın bonus puanlar bakımından rahat davranması normal, gafil avlanmış Lotus :))

  5. Tabi bu işte bu sene takımların fazla yakın olmasının da payı var. Araç da fena sayılmaz, geçen seneki gibi dökülmediler.

  6. ahaha :D:D çok iyi ya gül gül öldüm 😀 bunlar kimiyi petrovla felan karıştırmışlar heralde ona göre mi ne kontrat imzalatmışlar 😀 şaka maka kimi bu sene gerçekten çok iyiydi sanki hiç ayrılmamış gibiydi seneye lotus iyi bir araçla başlarsa, kimi en büyük şampiyonluk adaylarından biri olacaktır

  7. Sampiyona da Mercedes`i gecip takimlarda 4. olmak bu parayi rahat rahat getirir merak etmeyin 🙂 Gelen Burn gibi guclu sponsorlada sizin bonusunuz olur 😉

    Not: Boullier`i sevmiyorum, ama Lopez daha delikanli biri, acik sozlu ve net konusuyor..

  8. kimi bu sene geri dönünce 2 yıllık aradan sonra bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum

    beni çok şaşırttı galibiyeti bile var brezilyada ne yapacak bakalım

  9. Beklentileri asmak bu olsa gerek. Lotus' un kendisi bile bu kadarinin beklemiyormus onu anlamis olduk. Durmak yok, yola devam.

  10. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Yok zaten puan başına alınan ikramiyelerden bahsediyorlar, büyük ihtimalle ikna etmek kolay olsun diye maaşını arttırmak yerine ikramiyeleri yükselttiler, zaten bu kadar puan alamaz düşüncesiyle yaklaştılar ama yüksek ikramiyeleri kaptı Kimi 🙂

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ummadık taş, baş yarar. :))
    Bende bu kadar iyi bir şekilde döneceğini beklemiyordum. Helal olsun.

  12. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kiminin parayı düşündügünü pek zannetmiyorum sezon boyunca yarıştıgı yarışlarda f1 i ne kadar sevdigini gösterdi bu araçla bu kadar yüksek puan alabilecek pilot yok bence.

  13. Lopez: "Çözümlendi. Onun bu kadar fazla puan almasını beklemiyorduk. Bizim için çok pahalı oldu. Yeni bir ödeme sistemi üzerine anlaştık"

    ahahahhaaha 🙂

  14. puan başına anlaşmak mantıklı değil doğrusu bu araca hiç güvenmemek olur
    tahminen 30u geçmişlerdir belki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir