Raikkonen: "Üçüncü Olup Olmamayı Takmıyorum"

yazar:

kategori:

Fin sürücü şu anda 3. sırada bulunuyor ancak Lewis Hamilton’un kendisini geçme ihtimali bulunuyor.

Raikkonen “İkinci, dördüncü ya da 10. olmayı umursamıyorum. Burada kazanmak için varız ve 3 ya da 4. olmak pek bir şey ifade etmiyor.” dedi.

Raikkonen, bu seneki gala törenine katılmamak için 4. olmayı tercih edeceği şakasını yapmıştı.

İstanbul’da yapılacak olan törene katılamaması halinde üzülüp üzülmeyeceğinin sorulması üzerine Raikkonen “Oraya gidip gitmemeyi takmıyorum. Bu gerçekten bana bir şey kazandıracak değil.”

“Burada kazanmak için varım ve 3. ya da 4. olmamın bir önemi yok. 5 sene sonra kimin 2. ya da 3. olduğunu sorsanız yine aynısı olur.”

“Bir fark yok. Kağıt üzerinde daha iyi görünebilir ancak gerçekte pek bir manası yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Normal bir açiklama,zaten hayatta neyi taktiki Raikkonen,birgun birseyi taktim kafaya derse asil bu buyuk bir haber olur…

  2. sen takma var.ne yapcan takıpta.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''İstanbul'da yapılacak olan törene katılamaması halinde üzülüp üzülmeyeceğinin sorulması üzerine Raikkonen "Oraya gidip gitmemeyi takmıyorum. Bu gerçekten bana bir şey kazandıracak değil."

    Biraz taksan iyi olur adamım. Seni belki de ilk ve son görüşüm olacak. Ben seni görmek için sabırsızlanıyorum. Tabi Hamilton, hızlı Mclaren'i ile buna müsade ederse. :))

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    yinede 3. olmak 4. olmaktan iyidir zaten motor patlamıs yeni gördüm baısnı kacırmıstım antrenmanın sıralama turuna yetisir ins.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir