Grosjean-De la Rosa Temasına Yaptırım Çıkmadı

yazar:

kategori:

De la Rosa, grid düzlüğüne çıkarlarken, içine dalan Grosjean’a doğru yöneldi.

Temas yaşayan ikiliden Lotus pilotu, ön kanadını kaybetti ve sonunda ilk seansta elendi.

Komiserler ise sıralama sonrasında her iki pilotla da görüştü ve nihayetinde olayın sadece yanlış anlamadan kaynaklandığına karar verdi.

Komiserlerin bildirisi: “22 numaralı aracın pilotu, normal çizgisini takip ettiğini düşünüyordu ve arkasındaki 10 numaralı aracın olduğunun; hızla yaklaştığının farkındaydı.”

“10 numaralı pilot ise 22 numaralı pilotun onu gördüğüne ve 22 numaralı pilotun sağa geçip yol vereceğine inanmış”

“Komiserlere göre bu, pistin doğası gereği oluşan bir sürüş kazası. Ama komiserler pilotlara, bunun ciddi bir sonuca meydan verebileceği konusunda uyarıda bulunmuş; pilotlar da bunu kabul etmiştir.”


Yorumlar

  1. yayını izlerken ben anlayabiliyorum neyin ne oldugğunu da koskoca SERHAN ACAR luzumsuz yorumlar yapmıyormu ayar oluyorum. o temasta hemen gro'e yükleniyor. kardeşim bu kadar ön yargılı olunmaz yıllardır takip ediyorsun yıllardır içindesin bu sporun yapma bunu ya…

  2. yılın son yarışı olduğu için ses seda çıkmadı zira aksi olsa bir ceza gelirdi zaten, grosjean etki alanı dışında kaldığı için sorun yok yani.

  3. Komiserlerin kararı çok güzel. Grosjean'ın geçmişini hesaba katmadan olaya odaklanmışlar. Bana da ya her ikisinde de suç var, ya da bir yanlış anlama var gibi gelmişti.

  4. Bence artık Grosjeanın kredisi doldu her yarışta bu tip olaylar.Kovalainen lotusa gelsin

  5. Adam sıralama turu atıyor, yarış çizgisinden çıkmayacak elbette.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir