Rosberg BMW'ye, Kubica Ferrari'ye mi?

yazar:

kategori:

2008 sezonu başlayalı henüz 7 yarış oldu ancak her zaman olduğu gibi Formula 1’in söylentiler furyası son sürat devam ediyor.

İtalya’dan çıkan son söylentiler geçtiğimiz sezon sonunda Mclaren’in de ilgilendiği Nico Rosberg’in BMW Sauber’e geçebileceği yönünde.

İtalyan La Stampa gazetesinin 2009’da takım arkadaşlıklarının bitme ihtimalinin ne olduğunun sorması üzerine Kubica "Bu bende bir değişiklik yapmayacak."

"Benim için Nick olmuş, Nico olmuş sorun olmaz."

"Benim için takım arkadaşım sadece yenmem gereken 19 pilottan birisi."

"Anlaşma konusu ise beni ilgilendirmez, bu benim görevim değil ve bunu başkalarına bırakıyorum." dedi.

Bunun yanında Kubica’nın bu sene gösterdiği hızlı ve istikrarlı performansın Ferrari’nin ilgisini çekmiş olabileceği söylentiler arasında.

Kubica da bir çok pilotun İtalyan takımda yarışmanın hayalini kurduğunu kabul etti.

23 yaşındaki pilot "Eğer yanlışım yoksa İtalya’da şöyle bir söz var ‘Bekleyen istediğine kavuşur’". dedi.


Yorumlar

  1. McLarenin şu anki şaçma hatalarından memnunsan sana şaçma bir fikir gibi gelebilir ama sana Brezilyaya 2 tane şampiyonluk adayı pilotla geldiğimizi hatırlatırım seneye.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso' nun McLaren' e dönmesini istemek çok saçma bir fikir..Bence onun bizden ayrıldığı gün tatil falan ilan edilmeli.Adam kendini beğenmişlik abidesi.

  3. yeter rai artık yarış kazan da bu adamalar fazla gevezelik yapmasın

  4. tahsin Alonso McLarena dönmek istese fena olmaz hani 😀

  5. italyan basınına güven olmaz pilotlarını en ufak bir hata sonunda yeriyorlar ama ufak bir başarısınıda hemen övüyorlar bu haberler sadece haber olsun diye yazılan şeyler gerçeklerle alakası olmayan ifadeler birkere williams rosberg'i mclarene vermedi hem ferrari son zamanlarda pilotlarımızdan memnunuz diye ifadeler kullandı bu haber alonso mclaren'e dönmek istiyor gibi bir şey yani tamamen asparagas.

  6. Ferrariye gitmesine bile gerek yok seneye böyle giderse BMW, Kubicanın yine şampiyonluk mücadelesinde olacağını söyleyebiliriz. Rosberg daha kendini tam olarak gösteremedi (istikrar bakımından-yoksa adam podyuma çıktı).

  7. Kubica da bir çok pilotun İtalyan takımda yarışmanın hayalini kurduğunu kabul etti.

    23 yaşındaki pilot "Eğer yanlışım yoksa İtalya'da şöyle bir söz var 'Bekleyen istediğine kavuşur'". dedi.
    bu cumleler herseyi özetliyor:D baksanıza italyan sözlerine felan da merak salmıs, öğrenmiş:D

  8. MagicAlonso avatarı

    Kubica Alonsodan sonra pitte en sevdiğim pilot fakat Kimi yada massa nın yerine geçebilecek bir pilot olarak düşünüldüğünde Ferrarinin ilk tercihi Alonso olacaktır.Tabi bu benim görüşüm ve Alonso nun reno ile neler yapıp yapamıyacağına da bağlı Şu bir gerçek ki şuan pistte eskisinden çok daha fazla şampiyon olma kapasitesine sahip pilot var.Ve güzel bir kombinasyonla bir sezonda ileriki yıllarda 5-6 pilotun şampiyonluğa oynadığını görebileceğiz

  9. pınar kubica kadar alonso nunda geçme ihtimali bana göre çok yüksek, karamsar olma. Alonsoyu pek sevmesemde, (malum schumacher taraftarıyım) bu adamın setup bilgisine hayran olunmucak gibi deil… Ama bu durumda kimiye yol gözükür gibi. Ateşle barut bi arada olmaz…

  10. Rosberg hız olarak Kubica ayarında bir pilot (belkide daha hızlı) ama istikrar olarak aynı denebilirmi orası mechul. Kubica hatasız bir sezon geçirirken Rosberg birçok hata yaptı.

  11. Williams kabul ederse Mclarende olabilir Rosberg Hamiltonlada iyiler ama sanmıyorum.williams başka takımlarada kolay bırakmaz çünkü tek kozu Rosberg.Kubica gitmek isteyebilir. bmw için sorun olmaz istiyorsa zorla tutmazlar o giderse bmw de alonso yu görürüz.Sonucta Bmw kubica sız çok şey kaybetmez (benim görüşümdür:))

  12. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    abi şu Heikkiyi çabuk harcamayalım.emin olunki son yarış hariç bircoğundan puanlarla ayrılabailrdi ama bir türlü şansızlıklar peşini bırakmadı.göreceksiniz geçen sene reno'daki patlamasını yapacak….ona güveniyorum..

  13. rosberg ile mc laren ilgileniyordu hatta williams dan bu yıl istemişlerdi heikki nin yerine ole biliyorum. bekleyelim we görelim bu tür söylentiler bence pilotların yarışa odaklanmasının önüne geçiyor.Her pilot altında en iyi we en kusursuz aracın olmasını ister dogal olarak. Ferrari bu takımların basında geliyor montezemolo nun ne yapacagı belli olmaz:D

  14. Rakkathebest  avatarı

    kimi &massa!!!!! ama ılle bırı gıdecekse bu massa olsun nıco gelsın robertta olur

  15. rosberg iyi bi pilot ama bence bmw koltuğu için daha ciddi adaylar var. Başta da bmwnin şimdiki pilotları geliyor.

  16. lewis hamilton

  17. Rosberg de çok hızlı ve sevdiğim bir pilot.

  18. o zaman işler böyleyse alonso renault dan br yere gidemez

  19. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    Demekki gönlünde kırmızı renkli takım var.Hangi pilotun yokki..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir