Red Bull Brezilya'da Kötü Şanstan Korkuyor

yazar:

kategori:

2012 şampiyonluk mücadelesi son yarışa kadar taşındı ve deyim yerindeyse dananın kuyruğu bugün Brezilya’da kopacak ve şampiyon belli olacak.

Takımın Sahibi Dietrich Mateschitz “Şansımız oldukla yüksek çünkü Sebastian mükemmel bir araca ve 13 puan farka sahip.”

“Şampiyonluk için şanslı olmamız gerekmiyor. Sadece kötü şanstan uzakta durmalıyız.”

“Adrian Newey ve takımı sürücülere art arda 3. sene şampiyonluk kazanabilecek bir araç verdi. Bu da Red Bull Racing’in griddeki teknik olarak en iyi takım olduğunu gösteriyor.”

“Şampiyonluklarımızdan keyif alacağım ve bir zamanlar ‘Onlar sadece içecek şirketi’ diyen Lewis Hamilton’u anacağım.” dedi.

 

 

Yorum yazarken lütfen iyi niyetinizi koruyunuz. Uygunsuz ve kışkırtıcı yorumlara cevap vermek yerine raporlayınız.

 


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Massa Vettele çarpmayacak o senaryoyu aklınızdan çıkarın (ama olursa iyi olur) ama isteyerek çarpmaz bence

    Massa bugün kendi yarışına odaklanacaktır büyük ihtimal Vetteli geçer bide starta uyuyan Webberi ondan sonrası biraz zor

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın
    Onlar sadece içecek şirketi' diyen Lewis Hamilton'u anacağım.

    diyerek Hamiltonu bir gün içeçek şirketinde yarışmaya ikna edip lafını yedirmelerini bekliyorum.Kendisine muhteşem Mercedes GP pardon Brawn GP de başarılar dileriz.

  3. Sizin büyük patron bizim oğlana göz koymuş hayırdır 🙂

  4. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Eskiden olsaydi RBR-e bir celme takarlardi ve silerlerdi F1-den. Simdi durumlar oyle degil. Olaylar oyle kapali kalmiyor. FIA RBR-i teknik acidan kisitlamaya calisiyor. Ben RBR-e hayranim acikcasi. Strateji desen var, politika desen var, hiz desen var… Ferraride bunlarin oldugunu sanmiyorum. Sadece Alonso politik aciklamalar yapiyor, o da buyuk tepkiye neden oluyor. Oysa Helmutun aciklamalarina bakin. Adamlar isini yapiyor, icecek sirketi fln bos isler bunlar. Takimin ismi degil, basarilari konusulmali bence. Sezon basinda istediklerini yapamiyorlardi , ama simdi durum cok farkli oldu ve buyuk ihtimalle de Vettel 3-cu sampiyonlugu kutlayacak . Tebrik ederim !

  5. Şampiyonluklarımızdan keyif alacağım ve bir zamanlar 'Onlar sadece içecek şirketi' diyen Lewis Hamilton'u anacağım." dedi.

    Büyüksün patron…

  6. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    ben hala hamilton'u aklı buluyorum, bir süre sonra unutulup gidecekler. Böyle çok parlayan oldu ama kalıcı olarak kimse duramadı hepsi toz oldu bunlarda olacak 🙂

  7. bir de yarışta massa vettel'e çarpıyormuş. ne skandal olur ama.

  8. "Şampiyonluklarımızdan keyif alacağım ve bir zamanlar 'Onlar sadece içecek şirketi' diyen Lewis Hamilton'u anacağım." dedi.

    Çok ağır konuşmuş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir