Yarış Başlangıcı Tekrarları – 2012 Brezilya GP

Yarış Başlangıcı Tekrarları – 2012 Brezilya GP – TRF1

 


Yorumlar

“Yarış Başlangıcı Tekrarları – 2012 Brezilya GP” için 7 yanıt

  1. Webber den bahsediyoruz bence mantıklı dediğin ama inanmıyorum böle yapmaz.

  2. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Evet Kiminin yerine MAL ve GRO-yu dusunmek bile istemiyorum. Helal olsun Kimiye , onun yerinde kasaplardan birisi olsaydi Alonso sampiyondu muhtemelen. Kimi Vettelin sampiyonlugunu kurtaranlardan birisiydi, cunki Vettel cok yavasladi, hatta dikkatlice bakdiysaniz ondekilerden cabuk yavasladi ve Senna da arkasina yapisti.

  3. Ferrari tarftari avatarı
    Ferrari tarftari

    Kardes o olay oyle degil. Muhtemelen takim Webbere Vetteli Massa ve olabilecek temaslardan korumasi icin ona yakin olma talimati vermistir. Yaristan once soylentiler vardi Massanin Vettele temasi hakkinda. Muhtemelen onlem almak icin Vettele yakin surdu. Bir de Vettelin boyle kotu start alacagini sanmiyordu her halde arkasina gecerek Massa temasindan korumasini dusunmustu.

  4. Yalnız burda Webber e dikkat edin Massa nın önünde kalacağına gidiyor Vettel in önüne kırıyor.Zaten startları kötü bir Massa harika kalkınca boşluğuda görünce dalıyor hemen.Yani Bazen takıma kızıyorum Webber ile olan ilişkilerinde ama şu hareketleri de görünce ikilemde kalıyorum.Massa nın verdiği desteğe bak birde Webber in verdiği desteğe bak…Takım arkadaşına bukadar köstek olunmaz.Allahtan bir ara yol verdi Vettel e ama oda belirli bir süre geçtikten sonra…

  5. Ucuz atlatmışız…

  6. Starttan senna S in cikisina kadar hep Vettel`in arkasindaydi, bir anlamda tehlikelerden de korumus oldu ama S cikisinda pesinden ayrilmak zorunda kaldi, ayrilir ayrilmaz olan oldu zaten 🙂 Vettel viraja cok keskin girmis, biraz daha genisten almaliydi..

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Çaylaklara ders niteliğinde bir video. Raikkonen'in, Vettel'e çarpmamak için verdiği gayret, çaba takdire şâyan. Helal olsun Kimi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir