Formula 1, Türkiye'ye Dönüyor !

yazar:

kategori:

Bir sene uzak kaldığımız Formula 1, Türkiye’ye geri dönüyor. İstanbul Park Yarış Kompleksi’nin (İstanbul Formula 1 Pisti) işletme hakkını alan Eylül Tarım Oto Kiralama’nin patronu Vural Ak, İstanbul Park Pisti’ne hayat vermek için düğmeye bastı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi İntercity’nin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ak, Formula 1 Grand Prix’sini geri getirmek için mutlu sona yaklaştıklarını belirtti. Ak, Uluslararası Motor Sporları Birliği’nin (FIA) aralık başındaki İstanbul’daki ödül töreninde müjdeyi açıklayacaklarını söyledi.

2013 AĞUSTOS
F1’in patronu Bernie Ecclestone’un İstanbul yarışı için 26 milyon dolar istemesi ve hükümetin 13.5 milyon dolardan yukarı çıkmaması nedeniyle Mayıs 2011’de son kez yapılmıştı. Ak, şunları anlattı: “İstanbul Park için hazırladığımız projeleri aktardık. Çok etkilendi. Ecclestone istediği ücretten biraz fedakarlık yapacak. Ben de kendi cebimden 5 milyon dolar koyacağım. Hükümet de 13.5 milyon dolar veriyor. Böylece ortada bir yerde el sıkışmış olacağız. Bernie’nin İstanbul Park’taki en büyük sıkıntısı az sayıda seyirci gelmesiydi. Kendisine 50 bin seyirciyi garanti ettim. Ecclestone’la 7 yıllık bir anlaşma yapmak istiyoruz. Formula 1’in 2013 takvimine Ağustos Grand Prix’siyle gireceğiz. F1 organizasyonu çok masraflı. Sadece yarışın olduğu hafta yaklaşık 4-4.5 milyon dolar harcanıyor. İlk 2-3 yıl buradan para kazanmayı düşünmüyorum.”

7 TÜRK TAKIMI YARIŞACAK
Pisti 10 ay canlı tutacaklarını ifade eden Ak, planlarını şöyle anlattı: “Türkiye’de üretim yapan ve en çok satan markalardan 7 motorsporları takımı kuracağız. DTM’in bir ayağı İstanbul’da koşulacak. Motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu’nun yarıştığı şampiyonayı düzenlemeyi çok istiyoruz. Orman tarafındaki araziye motokros ve off-road parkuru yapacağız. Bu alanda yarışlar düzenlenecek. Ayrıca Porsche Cup, Aston Martin Cup gibi bir organizasyonu F1 yarışından önce Türkiye’de yapılacak. Motorsporları etkinlikleriyle onbinlerce kişiyi İstanbul Park’a çekeceğiz.”

11 YILDA 125 MİLYON $ ÖDEYECEK
Ekim ortasında yapılan ihalede İstanbul MC Yarış Sporları ve Motorlu Araçlar’ın, yasal sürede 9.1 milyon lira ve KDV toplamı tutarındaki teminat mektubunu getirememesi nedeniyle en yüksek ikinci teklif veren şirket olarak İstanbul Park Pisti’nin işletmesini üstlenen Ak, yıllık 9 milyon lira+KDV ödeyecek. Ak, 11 yıllık süre içinde FİYAŞ’a (Formula İstanbul Yatırım A.Ş.) toplam 125 milyon dolar kira ücreti verecek.

EN BÜYÜK AÇIK OTO PAZARI
Vural Ak’ın projeleri sadece otomobil sporlarıyla sınırlı değil. Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi Intercity’i İstanbul Park’a taşıyacağı belirten Ak, “Merkezimiz Kurtköy olacak. İntercity’nin İstanbul’daki 6 adet noktada bulunan ofis, depo, ikinci el ve servislerini İstanbul Park’a taşıyacağız. Buraya Türkiye’nin en büyük açık oto pazarını kuracağız. Kiralamadan dönen 3-4 bin araç burada sergilenecek. Tüketiciler, beğendiği ikinci el aracı test edip, satın alabilecek. Otomobilini satmak isteyenler için de ayrı bir alan yaratacağız” dedi.

 

Kaynak: Sabah


Yorumlar

“Formula 1, Türkiye'ye Dönüyor !” için 63 yanıt

  1. Snowmann Mrt avatarı

    %99.9 diyorum ben. Hükümet aksilik çıkarmazsa bu iş tamam. Ağustos'ta F1'e kavuşacağız.

  2. Vural Ak NTV Spor'daydı az önce.Bu adam F1'i Türkiye'ye geri getiremezse başbakan bile getiremez artık.Güvenim tam %99 geri gelecek.

  3. Ağızlarından bal damlıyor.Söylenenler bir bir gerçekleşirse eğer sanıyorum bu kez eskisine oranla çok çok daha iyi ve canlı organizasyonlar görebileceğiz.İstanbul Park'a taze kan geliyor…

  4. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    "yapmayın yapma yapma döndürme döndürme Ecclestone'u , hakeme bakıyorum verdi italyan 🙁 "

    Böyle bir şey yzmak zorunda kalmam inş 😀

  5. Tamer Karabay avatarı
    Tamer Karabay

    Turkiyeden bir F1 pilotu cikar ama buna yatirim yapan kimse yok,ozellikle avrupa karting sampiyonasinda kisitli imkanlarla mucadele eden Turk ailelerin yetenekli cocuklari var,benim oglumda dahil oda Rotax maxda polonyada yariyosiyor ama cok maliyetli oldugundan yarida kesmek zorunda kaliyorlar.Fakat avrupa ulkelerindeki imkanlardan dolayi yabanci pilotlar cok yol katediyorlar.Vural Ak oncelikle turk pilotlara sponsorluk yaparsa inaniyorumki ileriki yillarda F1 de basarili Turk pilotu cikacaktir.

  6. Mehmet Günaydın ( V3tteL ) avatarı
    Mehmet Günaydın ( V3tteL )

    Ben uslubumu koruyorum gördüğün gibi senin ilk mesajındaki gibi tepkiler vermekten kaçınıyorum neyse kırıldığın yerler varsa özür dilerim kardeşim.

  7. serhan acar'ın anlatımı ve teknik altyapısı icin gittim aldım d-smartı baskası olsa 2 kere dusunur yada beklerdim millet memnun mu diye … taraflı tarafsız demek kolay twitter da serhanı takip ederseniiz orada anlarsınız tarafsızlığını hatta orada çooook daha objektif olup daha gerçekçi yazabiliyor… bilmem nerede izledim diyerek karsılastıracaksanız avrupa da başka yayın yapan kuruluşlar var birde onlara bakın brezilya gp yi bile sıkılarak izlersiniz…. adam daha ne yapsın anlamıyorum… twitterdan izleyin serhan'ı anlarsınız neyi kastettiğimi…

    serhan formula 1 in artık Türkiye sesidir kolay kolay başka ses kabul görmez…

  8. 7 takım derken tüm motorsporlarında mücadele eden 7 Türk takımından bahsetmiş. 7 tane Türk F1 takımı zaten imkansız.

  9. Üslubumu eleştiren bana hakeret etmekten de geri durmuyor.Şu yazdıklarına bak

    "senin benimle konuşabilecek düzeyde olmadığını görüyorum"
    " sen kendini Serhan Acarın avukatıymışsın gibi öne atıyorsun"
    " çok bilmiş yapıyorsunuz kendinizi"
    " düşüncesini değiştirmeye çalışılmaz bunu yapmak acizliktir kendini birşey sanmaktır bir bakıma kişisel çıtanın göstergeside denebilir buna."

    Bunların hepsine verecek cevabım var. Ama değer mi ? Hiç sanmıyorum.

  10. bir kere arabaların sesini canlı duymam bana yeter sonra yıne yapılmasın..

  11. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    İnşallah demekle beraber sanırım bizede bir seyler dustugunu dusunuyorum bu kadar f1 seversek sanırım parayada kıyıp o yarısa bır sekılde kıyıdan koseden cım den tavandan izlememiz gerekiyor ki 2. bir veda tekrarlanmasın 🙂 en azından vaad edılen seyırcı sayısını cogaltmıs oluruz 🙂

  12. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Spikerlik sadece gırtlak degıldır, tum teknık yapı, kurallar, pistler, piltlar, takım patronları f1 tarıhı gelmısı gecmısı hakkında detaylı ve yeterli bilgiye sahıp olması gereklı ercan tanerıde koymasını bılırler senı tavana ucuracak kadarda ses cıkartır ama sorsan montoya kım bilmez sorsan sato kım bılmez son finalde raikkonen neyın rovansını kımden aldı bilmez, bu hususlara göre Serhan acar dan daha ıyı bıcılmıs kaftan yoktur..

  13. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ertem Şener mod: on :))

  14. Mehmet Günaydın ( V3tteL ) avatarı
    Mehmet Günaydın ( V3tteL )
    beleş takılıp Sky dan devam et ortalığı bulandırma

    demişsin ya bizimki beleşçilikten değil onu söylemek istedim bu tarz konuşmanla zaten senin benimle konuşabilecek düzeyde olmadığını görüyorum.Yorum yapıyorsan eleştiriye açık olacaksın diyorsun evet öyle doğru diyorsunda sen eleştiri yapmıyorsun kardeşim yanlış düşünüyorsun bence öyle değil dediğini görmedim sen kendini Serhan Acarın avukatıymışsın gibi öne atıyorsun bu sadece sana özel bir durum değil sitenin geneli bu şekilde herkes otorite olmuş herkes mekaniker olmuş herkes yarış mühendisi olmuş çok bilmiş yapıyorsunuz kendinizi.Abu dhabiden niye bahsediyorsun bana benim Abu dhabi de Vetteli övmesinden dolayımı düşüncemi değiştireceğimi sanıyorsun ? Ön yargılarınızdan kurtulun her karşı taraftar sizin düşmanınızmış gibi düşünecelere kapılmayın.Şansal Büyüka gibi yarış anlatıyor dedim ve öylede bu benim görüşüm katılmıyorum der geçersin.Bir insanın yorumları eleştirilebilir ama düşüncesini değiştirmeye çalışılmaz bunu yapmak acizliktir kendini birşey sanmaktır bir bakıma kişisel çıtanın göstergeside denebilir buna.

  15. Ortalığı bulandırıyorsun çünkü F1 Türkiye ye dönüyor haberinin altına gılgamış destanı gibi serhan acar kritiği yapmışsın. Dünyanın bütün F1 spikerlerini tanıyormuşsun gibi Serhan Acar ı en kötü spiker ilan etmişsin. İyi anlatan avaz avaz bağırır diye bir şart yok. Vettel in spini ile Webber in spini bir değil. Okay Karacanı ve Sky F1 in spikerleri Serhan Acar ın bildiklerinin yarısını bile bilmiyordur İyi spiker gördüğümüzü bağırarak anlatan değil gözümüzden kaçanı anlatabilendir. Tarafsızlık yorumunu 1 yarış üzerinden yapmışsın Abu Dhabi yarışını izle bakalım o yarışta da Serhan Acar Vettel ci ilan edilmişti izleyince eminim sen de şaşıracaksın. Şu cümlenden hiçbirşey anlamadım . "..senin gibi ingilizce anlamıyorum diye azerice öğrenmek zorunda kalmadım." Orta seviye ingilizce biliyorum ve yarışı azeri televizyonundan hiç izlemedim. DSmarttan takip ediyorum. O yorumu hangi kafayla yazdın anlamadım. Buraya yorum yazıyorsan eleştiri gelecektir kimsenin otorite olmasına gerek yok

  16. Mehmet Günaydın ( V3tteL ) avatarı
    Mehmet Günaydın ( V3tteL )

    İşte aradaki farktan bahsediyorum son yarışı anlatışını hiç beğenmedim katılan olur olmaz onu bilemem ama olaylara çok tepkisiz kalıyor.

  17. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Sadece Türkiye'deki ender motorsporu ve otomobil sevenlerinden ve yakından takip edenlerden biri, sanırım bu işin içinden biri gibi algılandı ama öyle bir durum yok, sadece motorsporlarına yakındır, yakından takip eder, o sebepten de hemen bilgisi olur onun. Daha önce de burada yazmıştım, benim de motorsporlarına ve otomobillere ilgim babamdan kaynaklıdır, Formula 1 izlenen bir evde büyüyünce uzak kalmak gibi bir durum olmuyor. Babamdan daha önce de bahsettiğim için bazıları bilirler, o sebepten bahsettim, yanlış bir intiba yaratmamıştır umarım

  18. valla serhandan daha iyi bu işi yapacak kimse yok.istanbul yarışlarında okay karacanıda gördük diğerlerinide.ama f1 bilgi ve tecrübesi o çok az görünen eksikliklerini kapatıyor.tabiki dünyanın en iyi sunucusu değil çünkü en iyisi alman dijital yayınında 20 den fazla yıldır özellikle 97den beri dsf premiere ve skysport german kanalını sunan jacques schulz dur. ve 97den beride yanında yorumculuk yapan eski f1 pilotu marc surerin katkısınıda unutmamak gerekir.bu yüzden arşivimde hep schulz ve serhanın kaydını bulundururum.

    al sana spikerin kralı.

  19. 2013 new jersey daha açıklanmadı. bu kadar kesin konuşulduğuna göre 2013'de new jersey yerine istanbul gp yapılabilir.

  20. Aklıma takıldı. 2013 takvimi resmen açıklanmadı mı? Açıkçası 2014 için uğraşılmalı. 2013 için çok zor.

  21. Mehmet Günaydın ( V3tteL ) avatarı
    Mehmet Günaydın ( V3tteL )

    Ben Serhan onu bunu tutuyor demedim taraf olmak için birini tutmayı belli etmeye gerek yok kimi tutmadığını anlatırken çok belli oluyor onu demek istiyorum.Okay Karacanın heycanlı anlatımlarını izle birde gel Serhan Acarın anlatımlarını izle birde git Skysporttan izle Okay Karacan daha heycanlı ve Skysport tarzında anlatım yapıyordu ben görüşümü bildiriyorum nerden izlediğim sanamı kaldı ayrıca senin gibi ingilizce anlamıyorum diye azerice öğrenmek zorunda kalmadım şükür skysportu izleyecek sistem var uyduda.Adam kimi yanlış yola girince bile nerdeyse uyuyacak gibi anlatıyor millet kahkaha atıyor Serhan evet ters yola girdi sayın seyirciler Şansal Büyükadan farkı yoktu özet bu fikrimi belirtirken ortalığı bulandırmıyorum herkes burda otorite kesilmiş peh arkadaş ne çok harcanan insan var burda.

  22. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    yorumlar icin tskler. artık bakıcaz olmadı seneye o 19 tl lik karttan alırız bana göre f1 erken yaşlardan gelen bir zevk belli bir yaşa gelmis insanlar a f1 i sevdirmek kolay degil bak mesela 2 yıl rai yarışmadı yinede tüm yarısları izledim ben zevk için ama rai olunca farklı bir zevkle izliyorum orası ayrı 🙂

  23. mehmet ceviz avatarı

    kardeş bende ilk alanlardanım bulunduğumuz kasabada yaklaşık 20 f1 sever kahve sahibi abi sayesinde hd izledik.ama sabah erken yarışları ve akşam yarışlarını düşünerek d smartı aradım aylık 19 tlye 77.kanalında olduğu bazı kanallar açıldı.dün akşam yarış saatine lig maçı denk geldiği için evimde rahat rahat izledim.d smartı ara 19 tl aylık ödeme sıkıntı olmayacaksa abone ol
    yarış tekrarlarıda haftada enaz 5 sefer veriliyor.şampiyonlar lig vs dolu yani.ama sıfırdan abone olmak pahalı.

  24. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Bundan daha iyi bir haber düşünün ? Ne olabilir ? Hiçbirşey. BUNDAN DAHA IYI BI HABER YOK .

    Her Yerinizden öpüyorum site yönetimi her yerinizden Rüştü

  25. 07.MEHMET FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN) avatarı
    07.MEHMET FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN)

    İnşallah seneye yarış olur.bir de üç günlük bilet alan herkez cuma günleri pilotların imza törenine katılabiliyor mu?

  26. 07.MEHMET FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN) avatarı
    07.MEHMET FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN)

    İnşallah seneye yarış olur.bir de üç günlük bilet alan herkez cuma günleri pilotların imza törenine katılabiliyor mu

  27. aynı şey tüm fanatik yorumcular tarafından bana yapıldı, alonsocu oldum hamiltoncu oldum raikkonenci oldum bi vettelci olmadım 🙂

  28. Çok hoş çok ümit verici yazmışın, inşallah f1 döner istanbula fakat bişeyi merak ettim kardeş , senin baban kim?

  29. ayrıyetten 7 Türk takımı planı da müthiş. formula 1 de 1 Türk takımı olduğunu hayal edemiyorum 🙂

  30. ayrıyetten 7 Türk takımı planı da müthiş. formula 1 de 1 Türk takımı olduğunu hayal edemiyorum 🙂

  31. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Dün akşam yarıştan sonra gece babam aradı, yarışı konuştuktan sonra bu haberdekileri bana anlattı, pistin işletmesini biraz konuştuk, pistin ayda 27 gün kullanılabilicek kapasiteye ulaştırılacağından bahsetti, zaten haftada 3 gün Türkiye otomobilciler ve şoforler derneği kullanacakmış, ileri sürüş eğitimleri verilecekmiş, genç yeteneklerin geliştirilmesi için yarışlara özel dersler verilecekmiş. Diğer 4 gün için haftasonu yarış organizasyonu olduğunda da 3 gün yarışa ayrılacak, yarış öncesi perşembe günleri de pistin yarışa hazırlığı ve son bakım çalışmalarına ayrılacak.

    Bunun haricinde diğer haftasonlarını konser, festival, gösteri sürüş organizasyonları gibi organizasyonlara ev sahibi olarak kullanacaklar. Kısaca diğer aktiviteleri de getirmeye çalışacaklar. Bunları da babam anlattı akşam, 2013 olasılığını konuştuk, 2013 için çok umutlu değiliz açıkçası, 2014 için anlaşmanın daha fazla olasılığı olduğunu düşündük biz, önümüzdeki yıl için pistin hazır olduğunu biliyoruz ama Bernie tarafı 2013 için yeni bir GP istemiyor gibi gözüküyor, onlar zaten planlarını yaptılar gibi bir şey, yine de olmaz diye bir şey yok, önümüzdeki yıl yapılması planlanan yarışlardan birisinin yetişmemesi gibi bir durum vardı, boşluğu doldurmak isterler mi bilemem ama bence çok gaza gelmemek lazım, işler planlandığı gibi giderse 2014'te Türkiye GP yapılacak gibi gözüküyor, belki şanslıysak 2013'te de olabilir.

    Herkese hayırlı olmasını dilerim, umarım tekrar piste gidip yarış seyredebilir, açık alanlarda kritik noktaları tekrar gözden geçirmeye başladım, benim olayım her zaman için açık alandır, yarış tribünden izlenmez 🙂

  32. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Sevindim diyebilirim az bişey pistin çok eksigi var bana göre pistin içi modernleştirilmeli Texas'taki pist gözüme hoş geldi biraz pistin içi güzelleştirilmeli ve çevreside önemli göze hoş gelen pist olucaksa girmeyi öneririm

  33. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    SON 1 AYDA ALDİGİM EN İYİ HABER..
    İNSALLAH DÖNER F1 YENİDEN..

  34. Hangi siteden indirdiniz acaba yayını

  35. Birader öyle bir yarış izlemeye Serhan Acar ı tanıyamazsın. Ben yıllardır Serhan Acardan f1 i izlerim ( D Smartım var dinlemeye de devam ediyorum ) asla taraflı yarış anlatmadı. Zaten senin gibi Vettel fanları Alonso cu diyor geçen yıl Alonso fanları bu adam Lewis ci diyordu Lewisciler de bir Alonso cu bir Vettel ci diyor ama hepsi saçmalıyor. Fanatiklerin Serhan Acar a onu tutuyor bunu tutuyor demesi kendilerini komik duruma düşürse de bu, Serhan Acarın tarafsız olduğunu gösterir. Sen bence ya tam sezon türkçe izledikten sonra Serhan Acar hakkında yorum yap ya da gözünü seveyim beleş takılıp Sky dan devam et ortalığı bulandırma

  36. vehbi kardeşim kıy paraya al bir dsmart hd…birde full hd lcd veya led tv hertz i yüksek…seyrine doyum olmuyor. ha olmadı…dmsart olan maç yayını yapan cafeler var git görüş bir tanesi ile genelde yayınlar öğlen olduğu için maç yayını ile çakışmayacağından açarlar. hemde oradaki heyecanını gören birkaç kişiyide formula 1 fanı yaparsın. dün akşam evde kıyamet kopuyordu. kayıbiraderler yahu enişte ne var burda da bu kadar heyecanlanıyorsun alt tarafı bir araba yarışı dediler. işte bakmak ile görmek arasındaki fark. ilmini bilen için f1 dünyanın en güzel sporlarından bir tanesi…göstermek lazım bu sporun güzel yanlarını insanlara…pilotlarıda anlatmak lazım bu arada yanlış pilotu tutarak kendilerini yakmasınlar 😀

  37. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bildiginiz gibi trt istanbulda yarıs olmadıgı icin bırakmıstı f1 i seneye geri donerse ücretsiz bir kanaldan yayınlanma ihtimali varmı f1 in ? dünde gene mümkün oldugu kadar d smartı aklımdan cıkartmadan izlemeye calıstım web den gına geldi artık tek zevkimiz var onuda d smart aldı icimin yandıgı şeyse d smartı ilk cıktıgında almamıza ragmen yarışları şifreli kanalda verip normal uydu gibi kullanılması

  38. Eğer ders seçimlerinde sorun yaşamazsam Şubat – Haziran civarlarında İtalya'da olacağım. Yanımdaki arkadaşı alıp Barcelona ve belki Monaco yarışlarına dalacağım. Üstüne bir de Ağustos ayında Türkiye GP'si olursa 3 yarışa katılabilirim demek oluyor. Oha diyorum. Bastır Vural Ak…

  39. 2013 yarış takvimi yayınlandı, nasıl olacak ağustosta yarış!!!!
    http://www.trf1.net/formula1_haberler/28326-resmi-2013-formula-1-takvimi.html#.ULNOGuR95jY

  40. mehmet ceviz avatarı

    bu arada konuyla azda olsa alakalı 2.el araç almak isteyen intercıty firmasının 2 el araçlarına göz atsın.ben c180 aldım fiyatı piyasaya göre uygundu.bide adamlar ekspertizini gözünüzün önünde yapıyor.5 lastik sıfır patinaj zincirine kadar herşeyi var.aldıktan sonra iç dış bağaj motor temizleme
    pasta cila memlekete geldiğimde aracın 2.el olduğuna kimseyi inandıramadım.en son ruhsatı gösterdim öyle inandılar.
    hadi hayırlısı inşallah intercity den aldığımız araçla işlettiği piste yarış izlemeye gidebiliriz.

  41. Allahım dualarim kabul oldu!!!! Bu mutluluk kelimelerle anlatilamaz

  42. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Bunlar lafta kalmaz umarım

  43. Biri beni durtsun.. Ynlismi duyuyorumm …!

  44. Keşke 2012'de olsaydı, Schumacher'i yarışırken son kez görseydik.. Yinede buna şükür…

  45. Mehmet Günaydın ( V3tteL ) avatarı
    Mehmet Günaydın ( V3tteL )

    Hayırlı olsun umarım gerçekleşir yanlız ben Serhan Acar kadar kötü anlatım yapan bir spiker tanımıyorum dün torrentten smart sport un yayınını indirdim birde Türkçe nasıl program olmuş diye bakmak istedim SkysportF1 de izlemek on kat daha zevkli Vettel spin atınca boğazı parçalanacak adamın ondan sonra bir sakinleşme geldi Serhan Acar'a Webber spin atıyor okadar sakin söylüyorki dersiniz masal anlatıyor Di Resta kaza yapıyor SC giriyor ve Di resta kaza yaptı okadar sakin söylüyorki ben böyle anlatım görmedim Okay Karacan'ın gözünü seveyim ben Serhan alonso şampiyon olamayınca tarafsızlığını unutarak anlatmaya başladı bence.

  46. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Vural Ak'dan, Allah Razı Olsun. Dünkü hüsranın ardından, bugün benim adıma daha güzel geçiyor. Emeği geçen herkese teşekkürler. 7 senelik anlaşma muhteşem bir şey. Kısa süreli anlaşmalar F1 seyircilerini biraz daha yıpratıyordu. Vural Ak, inşallah bu projeden alnının akıyla çıkarsın. Başarırsın. Temennim bu yönde. İstanbul'da ki her organizasyona gidemesem bile, bilet alıcam. Destek amaçlı.

    Haydi arkadaşlar. Vural Ak'a, destek olma zamanı. Her sene bilet alın ve yarışlara gitmeye gayret gösterin. Ben Antalya'da yaşıyorum. Her organizasyona gidemesem bile, bilet alacam. Destek amaçlı. Herkes bu yönde hareket ederse, değil 7, sonsuza dek F1 İstanbul'da kalır.

    Bir kez daha Vural Ak'a, teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum…

  47. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Bravo bu derece atılım ile koavalamıslar ınsallah basarırlar..

  48. Muammer UYAR avatarı

    Şuan elimde sabah gazetesi var.. bu habere neredeyse 1 tam sayfa ayırmışlar… Çok popülist bir açıklama ama umarım doğru çıkar…

  49. evde attığım oley sesini 2-3 sokak öteden de duymuşlardır eminim, bu ne güzel bi haber ya :)…f1'in dönmesi harika, diğer organizasyonlar ve planlar da bi okadar harika çok mutluyum :))

  50. Hadi hayırlısı. Umarım doğru çıkar.

  51. YAALLAH BİİZNİLLAH… Hadi bakalım…

  52. Serdar Asil avatarı

    ohh bee işte bu yaa 😀 nihayet iyi haber geldi 😀

  53. salih yildiz avatarı

    Haber süper, Ağustos ayında inşallah Ramazana rast gelmez… Ha, sonrasında 50000 kişiye toplu iftarı garanti ederlerse sıkıntı yok. :)))

  54. bu haber gerçek olmak için fazla iyi ! umarım hepsi gerçekleşir

  55. Mclarenfangirl  avatarı
    Mclarenfangirl

    Su an ağlamamak icin kendimi cok zor tutuyorum Allah'im sana şükürler olsun bu hasret bitecek!!!!

  56. gözlerim yaşardı istanbulda yaşamasamda dönmesini cok istemiştim kendi adımada hayırlı olsun diyelim

  57. Gerçekten doğruysa helâl olsun.

  58. Amanin, haber saka gibi, buyuk mujde aldik, hadi sonu guzel olur insallah..

  59. Raikkonen06  avatarı

    Bu haber bir harika dostum

  60. bu haber harika formula 1 türkiyeye geri dönüyor

  61. Raikkonen06  avatarı

    Helal olsun beklediğim haber buydu işte inşallah seneye bende giderim Ankara'dan 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir