Alonso'nun Kalkışı ve Çifte Geçişi – 2012 Brezilya GP

Alonsonun Kalkışı ve Çifte Geçişi – 2012 Brezilya GP – TRF1

 


Yorumlar

“Alonso'nun Kalkışı ve Çifte Geçişi – 2012 Brezilya GP” için 21 yanıt

  1. HASAN YALÇINKAYA avatarı
    HASAN YALÇINKAYA

    1996 dan beri formula izliyorum böyle bir geçiş izlemedim hakinenin geçişinden bile güzel

  2. KLAVYEDELiKANLISI  avatarı
    KLAVYEDELiKANLISI

    bence yanılıyosun..shuminin ilk bırakışı bile yarı yarıya azaltmadı..insanlar aslında pilot değil takım tutuyorlar..takım içindeki 2 pilottan birini seçip onun fanatikliğini yapıyorlar..bu genel gerçek..istisnalar da az değil..mesela ben yıllarca ferrarinin koyu fanatiği bi insan olarak alonso ferrariye geldiği gün ferrariyi bırakmıştım..senin dediğin oranı yakalamak için ferrarinin F1 i bırakması lazım:)

  3. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    sakin ol şampiyon..

  4. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi,en hırslı en kurnaz pilotu Alonsodur.O olmasa Dünyada F1 izleyen yarı yarıya azalır.

  5. yine söylüyorum en hızlı araç mclarende . ikinci hızlı araç ferraride. üçüncü hızlı araç redbulda . redbulun en hızlı olduğu yer tek turluk sıralama turları

  6. yine alonso hızlı ferrari yavaş diyen arkadaşlara gelsin bu alonsonun startı

  7. KLAVYEDELiKANLISI  avatarı
    KLAVYEDELiKANLISI

    yapma dostum tüm sezon yaptıklarından sonra bence o yol verme göz boyamaktan başka bi şey değil..belki de massa nın takım arkadaşı için yaptıklarını görüp utanmıştır..:)

  8. KLAVYEDELiKANLISI  avatarı
    KLAVYEDELiKANLISI

    beyler emin olamadım ama bana webber son süprizini startta yaptı gibi geldi..vettelin ilk viraja çok içeriden girip momentumunu kaybetmesine neden olmuş gözüküyor..alonsonun kalkışta yakaladığı boşluk ideal yarış çizgisinin ta kendisi:)..ayrıca ferrariye yavaş diyen arkadaşlar, ferrarinin düzlük hızına hayran kalmamak mümkün değil..

  9. neredeyse vetteli yarış dışı bırakacaktı . sanki takım arkadaşı vettel değil alonso adamın pes doğrusu

  10. son yarışta yol verdi, takımda telsizden teşekkürlerini iletti Mark Webber'e. Birde bu aşamada Alonso fırsatçı davranmış, Massa'nın kasti olarak Alonso geçsin diye Webber'i sağa yapıştırdığını düşünmüyorum 😉

  11. Takım arkadaşı olarak tabii ki yol verecek ama Webber'i engelleyici şekilde sürdüğü, ona açı ve momentum kaybettirdiği bariz. 2005 Çin'de aynı ucuz oyunları Fisichella'ya da yaptırmışlardı. Yoksa, takım arkadaşı arkasındayken tamamen kenara çekilip fren yapsın isterse. Ona kimse bir şey diyemez!

  12. rekabet ve insan para yarıs belge ve bılgıler bunlar..aynı dünyadayız hıc kulıs calısması yapılmadı kım dıyebılır kı:)

  13. Massa çok akıllıca birşey yapıp Webberi sağa sıkıştırmış solda da Alonso nun rahatlıkla geçebileceği kadar da yer bırakmış. Massa sadece bu sene değil yıllardır görmediğim kadar iyiydi hem geçti hem de Alonsoyu deli gibi savundu ve gerektiğinde de yerini Alonso ya verdi. Massa takım arkadaşı için böyle savaşırken Webber in takım arkadaşına köstek olması benim de dahil birçok fanın tepkisini çekmiştir.

  14. burak evmez avatarı

    kaç kere anlatacağız biri takım emri diğeri ne olduğu belli olmayan bir davranış sanki webber hiç yol vermemiş gibi anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba

  15. Ne kadar destekli belgeli şahitli bilgi verdiniz
    size ne kadar teşekkür etsek azdır ama yinede teşekkürler 🙂

  16. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Duzluk bir az daha uzun olsa Mssa 1-ci Alonso 3-cu siraya kadar yukselecekti. Ilk virajda Alonso Buttonun arkasina yapisti.

  17. önceden ayarlanmıs kulıs calısmaları yapılmıs sen rahat ol yol verecekler gecıste denılmıstır..alonso gecmedıkı..yanı son yarısa ferrarı kulıs calısması yapmadan mı katıldı zannedıyorsunuz:))

  18. Millet massa nın yaptıklarından sonra Shumi ye yol verdi diyorlardı.

    Adamlar hiç aynaya bakmıyor yaw !!!!

  19. Süper bir geçiş yapmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir