Kovalainen'in Adı Lotus'ta Grosjean'ın Yerine Anılıyor

yazar:

kategori:

Fin sürücü son 3 senedir Caterham takımı adına yarışıyor ancak takımın gelecek sene sponsor destekli bir pilot düşündüğü biliniyor. Kovalainen ise sponsor desteği bulmayı reddediyor.

MTV3’ün haberini Almanya’da Auto Motor und Sport da destekledi.

Tobias Grunen ve Michael Schmidt imzalı haberde “Bir çoğu Gerard Lopez’in Grosjean’ın sponsoru Total’i daha fazla para harcamaya ikna edeceğinden şüpheleniyor.”

“Total bile desteklediği sürücü ile sorun yaşıyor. Fransız yağ şirketinin topluma açık yollar için güvenlik kampanyası ve ve ‘kaza çocuk’ yüzü onların kampanyasına uymuyor.” sözlerine yer verildi.


Yorumlar

  1. GROJON ÇOK TECRUBE KAZANDI LOTUS İÇİN BUYUK KAYIP OLUP, SAÇMALAMASALAR BARİ.GERÇİ GENİİ GRUP FRANSIZ GROJAN KALIR GİBİ GELİYOR BANA….

  2. Raikkonen06  avatarı

    Gelsede iyi gelmesede iyi olur çünkü gelse Kimi ile hem yakın arkadaşlar hemde hemşeriler iyi anlaşılar diye düşünüyorum hemde aralarınd iyi bir mücadele olur ve bu sayede Lotus kazanır.Gelmezsede Grosjean belki birçok kazaya karıştı adı "Kaza Çocuk" oldu ama kendini gösterdiğinde gerçekten çok hızlı bir pilot hemde Lotus'u iyice kavramış bir isim Kovalainen Gro kadar bilmiyor aracı öğrenmeside zaman alabilir yani Gro bunları atlabilir ve seneye daha güzel bir başlangıç yapabilirse Lotus için çok daha iyi olur gibime geliyor.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hayırdır Suloo, sen müneccimmisin? Pek emin konuştunda. Merak ettim??? Tamam Kovalainen iyi bir pilot olabilir, görüşüne saygım var ama kesin konuşma derim. Bu arada Kovalainen'in hangi performansını çok beğendin, hangi sebepten dolayı Raikkonen'i yener dedin, merak ettim?

  4. burak evmez avatarı

    bu kadar saçma düşünce olmaz o zaman alonso 2 kere pist dışına çıktı en hızlı pilot o mu diyeceğiz? senin için en iyisi olabilir ama kıyaslama şeklin çok saçma

  5. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Heikki gelirse eğer Raikkonen'i mağlup edeceğinden eminim.

  6. Lotus Kovalainen ile 3.pilotluk icin gorusuyor boylelikle Romain'e baski uygulayip guclu bir yedek pilota sahip olmak istiyor.Romain ile mutabakat coktan saglandi yakin zamanda imzalar duyurulur

  7. /at gözlüğü mode off

  8. Ferrari%100 avatarı

    Kovalainen daha iyi seçim lotus için

  9. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    eski raikkonen yazman yanlıs bence raikkonen suanda zaten pistteki en iyi ve en hızlı pilot brezilyadaki ilk turda gösterdi zaten ondan baska kim olsa kaza yapmıstı ama o pist dısına kacıverdi hemen raikkonen yarıstıgı süre boyunca sürekli en iyi pilottur benim gözümde.

  10. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Şuandaki Heycanımı Anlatamam 🙂 Umarım Olur Vatandaşı İle Bi Sıkıntı Yaşamıcaklardır Zaten Yakın Arkadaşlar 🙂 Partiler vs vs :))))

    3 Sene boyunca Caterham'daki Performansı Ortada Son Senesinde Son 3 Yarış Sanki Takım Petrov'a Fazla Yüklendi Gibi Durdu Bana Fakat 3 Sene boyunca Heikki Özgüvenini Geri Kazandı Ve Yeniden Doğmuş gibi hissediyordur Kendini En Önemlisi Olgunlaştığını Gördük Caterham'ı 3 Sezonda Sırtladı Diye Düşünüyorum Eğer Lotus'a Geçerse Sonuna Kadar Hak Ederek Geçicektir 3 Sene Zarfında Çok Çalıştı Ve Sonunda Karşılığını Alabilir.

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Esasında Grosjean çok hızlı bir pilot. Ancak çok iyi bir sürücü olurmu muamma. Dediğim gibi hızlı olduğu aşikar. Ancak Raikkonen(eski Raikkonen)-Alonso-Hamilton seviyesinde bir pilot olması çok zor. İlk yılında çok kötü anılar yaşadı F1'de. Toparlaması zaman alabilir, hatta toparlayamayabilir. Sürekli hızlı olabilir, ancak hepsini bir araya getiremeyebilir.(Hız-istikrar-mantık)

    Kovalainen'in gelmesinide isterim, Grosjean'ın kalmasını da isterim. Her şey olacağına varır, burada tahmin yürütmemiz absürt. Kovalainen Fin'li ve Raikkonen'in hemşerisi. Güzel bir ikili olabilirler. Öte yandan Grosjean'da sevdiğim bir pilot, sempatik. Hayırlısı olsun diyelim…

  12. grosjean F1'de olmayı haketmeyen bir isim. kovalainen gelse çok güzel olur.

  13. süper olur kova sıralamalarda çok iyi, Kimi yarışta ,Lotus adına güzel puan toplarlar

  14. Böyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum.Çünkü Total gerçekten çok uzun vadeli bir sponsoru ve mutlaka bir Fransız yarıştırmak isteyecektir.Gerçekleşirse çekişme güzel olabilir iki fin arasında ama çok uzak bir ihtimal

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir