Rosberg Zor Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:
Kanada yarışının ardından takımlar Avrupa’ya dönüyor. Barselona’da üç test günü geçiren williams takımı araçlarını Fransa Grand Prix’i için hazırladı. Takım rekabetçi bir performans gösterme konusunda kararlı görünüyor.
Nico Rosberg
"Bu pisti gerçekten çok seviyorum. Daha önce orada birkaç harika yarış çıkardım. Şimdi Avrupa’ya da dönüyoruz, bu da iyi. Geçmiş yıllarda Magny-Cours bizim güçlü olduğumuz pistlerden değildi. Bu yüzden zorlamalıyız."
"Ceza nedeniyle gridde 10 sıra geriye düşeceğim için normalden daha zor olacak. Geçen hafta Barselona’da üç test günü geçirdik. Bu yarış için ayarlar üzerinde çalıştık ve bazı yeni parçaları denedik. Umarım bize yararı olacak ve haftasonunu iyi bir sonuçla kapatacağız."
Kazuki Nakajima
"Magny-Cours hakkında biraz deneyimim var çünkü geçen yıl GP2’de orada yarışmıştım.Sürüş için iyi bir pist. Haftasonu için olumlu düşünüyorum. Geçen iki yarışta iyi bir performans sergiledik ve şimdi bunu Fransa’ya taşımalıyız."

Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    en fazla 14. 13.olur

  2. bencede bana 17.gibi geliyor lewis ise 13. gibi geliyor bekleyip görelim.

  3. 10 sıra geriden başlamak zor olacak, Rosberg normalde buradan en fazla zorlarsa 8. başlar şimdi 16-20 arası dolaşma ihtimali görüyorum ben. Tahminimin tutmayacağına eminim ama neyse. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir