Schumacher, 2013 için Yaptığı Anlaşmayı Açıkladı

yazar:

kategori:

Son haberlerde Alman emekli pilotun ‘Anlaşma imzaladım; aktif bir test sürücüsü olacağım’ sözlerine yer verilince, Mercedes’te bir görev üstleneceği öne sürülmüştü.

Schumacher, Alman haftalık dergi olan Stern’e konuştu ve anlaşmanın aslında kiminle olduğunu açıkladı.

Mercedes eski pilotu, 2013’te İtalyan g-kart şasisi yapan Tony Kart’ın test sürücüsü olacağını belirtti.

Schumacher: “Kartingi seviyorum. Benim için her zaman büyük bir şey olmuştur.”

Alman pilot ayrıca “2013 ve sonrasında Formula 1 hakkında pek fazla bir şey düşünmemeyi dört gözle beklediğini” de ifade etti.

Yeni tutkularından birisi de paraşütle atlayış olan Schumacher: “Henüz yeni başladım. Ama sürekli F1 düşünmek zorunda olmamayı dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. santander kadar parası yokmuş ondan alamamış

  2. crasher merhaba.dostum gardları tamamne düştü gerek yok fazla takılmaya .artık ne yazsan cevabları olmadık şeyler oluyo.biz alonso diyoruz onlar vettel,schumi,toro rosso fia vs diyorlar.durum bundan ibaret yani

  3. O değilde hatırlıyo musun geçen sezon EBD'nin bu sezon için yasaklandığına dair açıklama yapıldığında sana büyük konuşma demiştim sende inadına inadına oo dekolte kafa egzoz gazın da gitti sen bittin EBD gitti Redbull bitti diye yorumlar yapmıştın. Yok Ferrari'nin eski mühendisleri geri gelmiş yok kurallar değişmiş vs vs vs bende sana demiştim ki sana çok gülücem seninle özel olarak dalga geçicem seneye RBR ve Vettel şampiyon olduğunda umarım hatırlıyorsundur ki ben hatırladığına eminim. Kaç gündür yorumunu arıyordum bir türlü denk gelmek nasip olmamıştı bak ne güzel denk geldi eee noldu dekolte kafa verdi mi ağzının payını 😀 demek ki neymiş fazla bilmeden çok uçmayacaksın. Büyük laflar edip boş konuşmayacaksın. Aslında senle çok güzel dalga geçerim de valla bünyen kaldırmaz geçen haftaki yıkımdan sonra 🙂

  4. Massayıda alsaydı hayırlı bir işe vesile olurdu

  5. yaşlımı? 20 liklerin bile suyunu sıkacak kadar dinç bir sporcu.dünyada daha fit bir sporcu olacağını sanmıyorum.bir gram bile yağ yok üstelik schumi sürekli egzersiz yapan ve kendine bakan biri.dişleri bile orjinal inci gibi.maşallah

    bir tane adam akıllı yorumun yok.çok nankörsünüz 6 tane şampiyonluk kazandırdı size daha ne istersiniz adamdan.adam olsaydıda ferrari kimi için kovmasaydı f1 in en büyüğünü.

  6. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    Artık F1 den bıkmış farklı heyecanlar tatmak istiyor çok doğal adam artık yaşlandı artık farklı şeyler yapması cok doğru.

  7. Aman Schumi, elinin değdiği her şey bozuluyor. Sen paraşütü unut bence.

  8. kartingde bence mercedeste olduğundan daha çok yarışabilecektir..mercedes iyi başladı sürekli geriledi.en azından böyle bir derdi olmayacak artık..iyi eğlenceler dilemek gerek..

  9. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Kardesim saol ogrettin bize yarismanin temelini 🙂 O karar shumunin kendi bilecegi is ..ben yazdigimla kendi dusuncemi soledim ..

  10. aynen aynen. saf sürüş, saf hız, saf mücadele.

  11. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Hani derlerya bu işin ustası diye işte o isim F1'de Schumacher'dir…

  12. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Karting küçük bir iş değildir. Yarışmanın temeli ve en saf en güzel şeklidir.

  13. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Onun sevdigi sey Yarismak

  14. bundan şunu anlıyoruzki f1 den fena soğutmuş mercedes takımı.adam baksan dierk paraşüt yada tatil demiyor en yakın zamanda yani seneye kart süreceğim diyor.içinde yaşadığı acı çok belli.yani zorla f1 den zorla ayırmışlar.şu sözleri dahada net açıklıyor

    "2013 ve sonrasında Formula 1 hakkında pek fazla bir şey düşünmemeyi dört gözle beklediğini" de ifade etti.

    "Henüz yeni başladım. Ama sürekli F1 düşünmek zorunda olmamayı dört gözle bekliyorum"

    insanı sevdiğinden ayırırsanız ne olur.

  15. "Formula1 dahil, kartingi hiç bir şeye değişmem" -Ayrton Senna

  16. elvan dalton avatarı

    Neyi seviyorsa onu yapsın.

  17. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Shumi gibi buyuk bir efsaneye bole kucuk isler hic yaskismiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir