Ecclestone-Montezemolo Söz Düellosu Devam Ediyor

yazar:

kategori:

65 yaşındaki Montezemolo’dan 17 yaş büyük olan Ecclestone, “Ferrari başkanının aslında söylediklerini sıkça unuttuğunu” belirtti.

BBC Sport’a konuşan Ecclestone: “Onun durumunun yaşla ilgisi olmadığına eminim. Çünkü her zaman aynıydı. En azından istikrarlı. 82’sine gelince ne olacağını tanrı bilir.”

Aslında Bay E, Montezemolo’nun destekçisi olduğunu ama sarı bayrakta geçiş tartışmalarının kapalı kapılar ardından halledilmesi gerektiğini ifade etti.

Ecclestone: “Muhtemelen pilot (Fernando Alonso) tarafından çok fazla baskı vardı diye düşünüyorum”

“(Alonso’nun) Bu sene neredeyse her yarışta aracının çöp olduğunu söylediğini hatırlarsınız. Ve (Alonso’ya) yardımcı olmak için uğraşırken, bu olaya bakmamaları onlar adına zordur”

Ecclestone ayrıca Montezemolo’nun, kurallar için söylediklerine de cevap verdi.

Ecclestone: “Kurallar herkes için aynı.”

Bununla birlikte Flavio Briatore, Ecclestone ve Montezemolo’nun bu tip atışmalara rağmen 10 gün sonra yine arkadaş olacaklarını söyledi.

Briatore: “Bazen Bernie komik olmaya çalışıyor ama olmuyor. Luca da (son söylenenler nedeniyle) hayal kırıklığını uğradı. Çünkü hiç kimse böyle bir açıklamadan hoşlanmaz; O (Montezemolo) da cevap verdi.”

“10 gün içinde tekrar arkadaş olacaklardır.”

Aslında Briatore, Formula 1’in kurallarıyla ilgili eleştiride bulunan Ferrari başkanını haklı buluyor; sporun tekrar mühendislerin eline verilmesi gerektiğine inanıyor.

Öte yandan sarı bayraklarla ilgili tartışmaların Alonso tarafından alevlendiği öne sürülüyordu ama İspanyol pilot bunu kabul etmedi.

Alonso: “Seyahatteydim ve videoları izleyecek yeterlilikte iyi bir internet bağlantım da yoktu.”

“Ama taraftarlara saygı açısından durumun aydınlatılması gerekiyordu. Ferrari, federasyona sormakta haklıydı”


Yorumlar

“Ecclestone-Montezemolo Söz Düellosu Devam Ediyor” için 8 yanıt

  1. bernie alonso'ya fena giydirmiş.

    aslında herkes her şeyin, herkesin ne yaptığının farkında da; para işte…

  2. burak evmez avatarı

    tabi kesin ferrari fanatikleri hazırlamıştır siz önce o kafanızın içindeki algıyı değiştirin

  3. Snowmann Mrt avatarı

    Ne kirli oyunu? Bilip bilmeden 3-5 fanatik video hazırlamış Ferrari da sazan gibi atlayıp rezil olmuş. Olay bundan ibaret.

  4. Schumacher, Raikkonen, Grosjean, Webber, Vergne ve Riccardo'nun Vettel'e yardım ettiğini iddia etmek şampiyonluğu açıklamaya yetmedi. Bir de Ecclestone'u katalım işin içine.

  5. Fernando'yu yerden yere vurmuş kaldırmış bir daha vurmuş. 🙂
    Oldu canım birkaç Alonso fanatiği kederle otursun video hazırlasın, kesip paylaşsın kos koca FIA'da bunların peşinde koşsun, cevap vermek için uğraşsın. Ne güzel dünya.
    Speküle etmek bu kadar kolaysa yandık.
    Fernando'nun da hiç birşeyden haberi olmuyor ha 🙂 nasıl bir adamsa artık hep önüne bakıyor etrafında olanların farkında değil adamcağız. 🙂 Bu kaçıncı yahu.:D

  6. burak evmez avatarı

    aynen şu rezilliğe baksana hiç utanma yok zaten yakın zamanda mahkemeye çıkmıştı ne olduğu belli bu adamın

  7. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan
    sarı bayrakta geçiş tartışmalarının kapalı kapılar ardından halledilmesi gerektiğini ifade etti.

    Kirli oyunların deşifre edilmesinden rahatsız olmuş ki kapaklı kapılar ardında işi rüşvetle halletme yolunu uygun görüyor.Alışmış tabi kapı arkasında iş çevirmeye.
    O videolar internette dolaşıyor ise adam çıkıp cevabını f1 severlere vermek zorundasınız.Şeffaf değilsiniz ama bu kadar da kirli olmayın.Binlerce taraftarın sayesinde bu şekilde yaşıyorsun ama onları aydınlatma konusuna gelince "şaka gibi" diyorsun.İstanbul park ta aldığım biletin parası haram zehir zıkkım olsun sana.

  8. "Muhtemelen pilot (Fernando Alonso) tarafından çok fazla baskı vardı diye düşünüyorum"

    Bu ferrariyi santander sponsorlu alonso tarafından yönetildiğinin göstergesi.komple pilot derken bundan bahsediliyomuş.adam da her yön var mübarek .Pilotluk,yöneticiilik,mühendislik ama hepsinde de sınıfta kaldı yani en kötü komple insan modeline güzel bir örnek oldu alonso.

    "Seyahatteydim ve videoları izleyecek yeterlilikte iyi bir internet bağlantım da yoktu."

    ve aynı zamnda çok başarısız bir yalan söyleyen 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir