"Vettel Henüz En İyi Seviyeye Ulaşmadı"

yazar:

kategori:

Horner, Vettel’in Michael Schumacher’in rekorlarını kırma şansı konusunda iddialı konuşmaktan kaçındı ancak Alman sürücünün daha da gelişeceğini söyledi.

Horner “Michael’in 91 zaferini ve 7 şampiyonluğunu tekrarlamak zor olacak. Sebastian 25 yaşında, 3 şampiyonluğu, 101 startta 26 galibiyeti, 40’tan fazla podyumu ve 34 pol zaferi var. Şu ana kadar etkileyici bir kariyeri oldu.”

“Sürücü olarak gelişmeye ve daha iyi olmaya devam ediyor. Henüz en iyi halini görmedik.”

“Günümüzde F1 15 sene öncesine göre farklı. Aynı lastikler olmasına, aynı oranda test ve sınırlı motorlar olmasına rağmen daha fazla oynama alanı var.”

“Sadece zaman Sebastian’ın neler yapabileceğini gösterecek ancak heyecanlı olan şey henüz onun en iyi halini görmemiş olmamız.” dedi.

Horner, aynı başarı grafiğini sürdürmek için Red Bull’un gelecek sene daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

Horner “Geride kalan 3 senede öğrendiğimiz dersleri uygulamaya çalışacağız. Bazı korkunç rakiplere sahibiz. Kış boyunca uyumayacaklar ve gelişmemiz lazım. Aracı ve takımı son 3 senede gösterdiğimiz performansı sürdürmek için daha ileriye götürmemiz lazım.”

“Asla kolaylaşmıyor, aksine zorlaşıyor. Bu sene kesinlikle en zor senemizdi. Takım olarak pilotlar ve takımlar şampiyonasında mücadele konusunda gerçek gücümüzü gösterdik.”

“İyi bir oluşuma ve temele sahibiz. Bu aracı gelecek seneki ilk yarışa getirsek bile iyi bir başlama noktası olur. Ancak Formula 1 yerinde saymıyor, gelişmemiz gerekiyor.” 

“Takımda herkes bunu biliyor. Son 3 sene boyunca geliştik ve gelecek sene de bunu hedefliyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir