Vettel, Senna'ya Saldıran Sözde Taraftarları Eleştirdi

yazar:

kategori:

2012 sezon finalinin ilk turunda Bruno Senna ile temas yaşayan Vettel, ters yöne döndü ama şans eseri karşıdan gelen araçlarla büyük bir kaza olmadan yarışa devam edebildi. Bu olayda hasar aracı yine de hasar almasına rağmen damalı bayrağı görebildi.

Yarışın hemen ardından Vettel “Ayrton Senna’nın mezarı burada, Sao Paulo’da. Belki de biri oraya gidip bugün yeğeninin ne yaptığını ona söylemeli” demişti ama bunları dile getirirken gülümsüyordu ve şaka yaptığı belliydi.

Alman basınındaki haberlere göre Vettel şaka yapmasına rağmen bazı taraftarları, Bruno Senna’nın sosyal medya sayfalarına saldırmaktan geri kalmamış.

Sport Bild’e konuşan Vettel: “Kendimi bu sözde taraftarlardan açıkça ayrı tutuyorum. sonuçta hepimiz bir sporun parçasıyız. Her zaman birbirimizin yoluna çıkabiliriz.”

Bununla birlikte Res Bull pilotu, sarı bayrakta geçiş tartışmaları sırasında uykularının kaçmadığını ifade etti.

Vettel: “Yanlış bir şey yapmadığımı hep biliyordum”


Yorumlar

“Vettel, Senna'ya Saldıran Sözde Taraftarları Eleştirdi” için 8 yanıt

  1. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Diyoruz ya suskunluğumuz asaletimiz ve objektifliğimizdendir.

    Sonra en ufak şeyde Palavraları ile gunah keçisi ilan ediyorlar.
    Övgün için teşekkürler hocam. 🙂

  2. Bu taraftarlara daha doğrusu ile tuttuğundan başka gözü pek az şey gören fanatiklere bir şey anlatmalı. Bu adamlar olgun insanlar, çığrından çıkan yergilere olduğu gibi çığrından çıkan sevgi gösterilerine de prim vereceklerini sanmıyorum.
    Herşeyi haddi ve kararınca yaşamalıyız. İsimler önemli değil tutumlar önemli.

  3. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Rambo gets international.

  4. vettel şampiyon olamasaydı taraftarları da, kendisi de senna'ya hücum edecekti. hatta hulkenberge bile laf gelecekti sen nasıl almansın alonsonun önündeki 2 kişiyi yarış dışı bıraktın adamı 2. yaptın diye.

  5. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    şampiyon olamasaydı ben görürdüm sennanın halini.KArtikeyana hıyar , hamiltona aptal diyen bir pilotun fanları emin ol o durumda boş durmazdı.Şampiyon oldular sennayı unuttular şimdi en büyük kabusları olan alonso ile meşguller.Sennaya sıra gelmez ki.

  6. Bu sitedeki Vettel taraftarlarına çok laf söylendi, kendilerine çocuk dendi, seviyesiz dendi. Ama ben hiçbirisinin çıkıp da kazadan dolayı Senna'ya saldırdığını görmedim. Demek ki buradaki Vettelciler dünyadaki diğer Vettelcilerden daha seviyeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir