2012 FIA Ödül Töreni Canlı Yayınlanacak

yazar:

kategori:

 

Ödül töreninde Formula 1 şampiyonu Sebastian Vettel, ikinci Fernando Alonso ve üçüncü Kimi Raikkonen, Dünya Ralli Şampiyonu Sebastien Loeb, ikinci Mikko Hirvonen ve üçüncü Jari-Matti Latvala Dünya Binek Otomobiller Şampiyonu Rob Huff, ikinci Alain Menu ve Yvan Muller’nin yanı sıra  tüm dünya ve kıta şampiyonları kupalarına kavuşurken Türkiye’den de FIA Doğu Avrupa Ralli Kupası’nı kazanan Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ikilisi ödüllerini alacak.

Törenin sunuculuğunu eski Formula 1 pilotlarından David Coulthard ile Türk sunucu Ece Vahapoğlu birlikte yapacak. Ayrıca tören A Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak. Kanalın yayın akışına göre 18.00’den itibaren Krımızı Halı, 00.00’da da tören canlı olarak yayınlanacak.

İstanbul Park’ın 2013 sezonunda takvime geri dönmesiyle ilgili son görüşmelerin de yine bu geceye katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bernie Ecclestone ve pist işletmecisi Vural Ak ve TOSFED yetkileri arasında gerçekleşmesi ve konu ile ilgili nihai kararın açıklanması bekleniyor.


Yorumlar

  1. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    TRF1 ailesine teşekkür ederim, gayet aktif olarak destek verdiniz, bu hafta yine TT olma başarısı gösterdik. Türkiye'de bir çok kişinin Formula1 sporuyla ilgisi olmamasının yanında, bir çok F1 seyircisi de ne yazık ki bu tip çalışmalara destek vermiyor, ne olacak ki gözüyle bakılıyor. Ancak geçen hafta bu çalışmanın çeşitli internet basını organlarında yer aldığını hatırlatırım, bir şekilde sesimiz duyuluyor, bu ülkede birilerinin F1 sporunu istediği, buna önem verdiği görülür hale geliyor.

    Bu tür çalışmalarda yer almayan F1 taraftarlarımız basitçe buna destek vermenin bir anlamı olmadığını düşünseler de, niye Türkiye'de yarış olmadığı konusunda mazaretleri yok, bu tür fırsatlarla sesleri duyurmak yerine sustukları için bu ülkede onlar yok sayılacaklar ve F1 gibi organizasyonları yapmak için ne şirket sahipleri, ne de devlet adamları çaba göstermeyeceklerdir. Sonuçta ilgi yoksa, izleyen yoksa, sahip çıkan yoksa kimse bu işe para yatırmaz.

    Bizim yaptığımız çalışmaların bir şeyi değiştirip değiştiremeyeceği kesinlikle tartışmalı bir konu, devlet adamları bizi ne kadar gözönüne alırlar bilemeyiz ama bizim içimiz rahat, biz burada olduğumuzu gösteriyoruz, biz bu ülkede F1 seven binlerce insan olduğunu duyuruyoruz. Önceki hafta olduğu gibi bu hafta da Fenerbahçe maçı vardı, üstelik önemli bir avrupa maçı. Buna rağmen biz TT listesinde Fenerbahçe ile ilgili hashtagleri geride bıraktık, insanlar Fenerbahçeyi değil Formula1'in Türkiye'ye dönmesini konuştu. Bizim sesimizi yeterince duyurduğumuzu düşünüyorum, bundan sonra iş bizden çıkmıştır. Biz sesimizin ne kadar güçlü olduğunu gösterdik ve bundan sonra alınacak her türlü kararı da anlayışla karşılayabiliriz. Bundan sonra kimse Türkiye'de ilgi olmadığı için, Türkiye'de bir avuç F1 taraftarı olduğu için yapılmadı diyemez, biz buradayız.

    Bu çalışma sayesinde bir çok kişi ne istediğimizi duydu, bu çalışmaları başlattığı için öncelikle Metin Mete'ye, sonrasında katılım gösterip destek veren, içinleri gelenleri söyleyen herkese çok teşekkürler, biz izleyiciler olarak üzerimize düşeni yaptık, biz vazifemizi yaptığımıza göre sıra bu konuda görevli devlet çalışanlarında, siyasetçilerimiz de üzerine düşeni yaparsa ülkemiz için güzel bir gelişme yaşanır. TRF1 ailesine tekrar teşekkür ederim, desteklerini esirgemediler, olabildiğince aktif olarak destek verdiler. Herkese iyi geceler dilerim…

  2. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Sayın site yönetimine de çağrımdır, öncekinde haberimiz olmadı gibi durumlar oldu ama bu sefer bir hareket bekliyoruz, rica ediyoruz, #Formula1TürkiyeyeYakışır hashtagı altında F1'in Türkiye'ye dönmesi için Twitter üzerinden bir çalışmaya başladık an itibariyle, tüm F1 severlerden destek bekliyoruz, herkese şimdiden teşekkür ederiz.

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bu bekledigimiz bir haberdi ama törenin gece yarısı olması enteresan bir durum yinede herkes icin saat ten cok yayınlanacak olması önemli bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir