Raikkonen: "Beni Kolay Geçemezsiniz Ama…"

yazar:

kategori:

Turun Sanomat gazetesi, 2012’de bütün yarışları tamamlayan ve olaylardan uzak kalan Raikkonen’in, önümüzdeki dönem yarışları için belki de kendisine atak yapacak rakiplerine cesaret vermiş olabileceğini öne sürdü.

Raikkonen: “Her yarışta kaza yapan biri olarak tanınmaktan daha iyidir (gülümseme). Bu konudan hiçbir zaman zarar görmedim”

“Beni kolayca geçemezsiniz ama arkamda tutma ihtimalim yoksa çılgınlar gibi de mücadele etmem. Çünkü sadece zaman kaybedersiniz; sonunda her şekilde geçileceksiniz.”


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Burda hafif Gro'ya dokundurma varmış ama Kimi bu yıl gerçekten eski Kimi'yi hem arattı hemde hiç aratmadı çünkü bu yıl tamamen temkinli sürmeye başladı anlaşılan yıllar ve WRC zamanları onu iyice olgunlaştırdı artık yarıda kalacak diye korkmamıza gerek kalmadı ama gerçekten araç hızlı olduğu sürece Kimi'yi geçecek pilot tanımıyorum. Helal olsun adamıma seneye görüşürüz bütün takımlarla 😀

  2. Her yarışta kaza yapan biri olarak tanınmaktan daha iyidir grosjeana laf dokundurmuşmu ne sanki 🙂

  3. Raikkonen'i kolay geçemezsiniz ama… yanlış piste girmediği sürece.

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    direksiyon istedigi gibi olmasada spada eau rouge öncesi schumi geçmesi yılın en kaliteli geçişiydi benim icin

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Atatürk'ün dediği gibi; ''ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim'' Raikkonen'i sevmemek için bir neden yok.

    Zeki, çevik ve aynı zamanda F1'in en karakterli pilotlarından birisi. Adamım benim.

  6. Reflekslerine cevap verebilmesi için direksiyon sistemi üzerinde epey çalışmaları bu yüzden olsa gerek.. Muhteşem bir reflekse sahip ve bunu neredeyse %100 oranında doğru yönde değerlendirmiş oluyor.. Hani rallinin de sanki katkıları olmuş gibi – gerçi önceleri de güçlü reflekse sahipti; bilmiyorum hastasıyız…

  7. adam şimdiki formula 1 için haklı ,çünkü DRS 'den alet varsa bencede mücadele çok zor,dogru çizgiden devam etmek mantıklısı

  8. sende hiç lastik kalmamısken arkandaki yeni lastiklerle geliyosa zorlamanın bi manası yok.

  9. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    f1 in en iyi pilotu hele bi herkese eşit arac verinde kimi yi geçebilecek bir pilot varmı o zaman görelim 🙂 bi yarısta pit cıkısında hamilton üstüne sürdü yinede ani refleksle kaza yapmadı kimi

  10. kimseye gel de geç demem bazıları gibi deseymiş 🙂

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    2012 kore geldi aklıma. süspansiyon arızalı hamilton uzun süre direnmişti. ama ne olursa olsun mücadele etmeleri sporun doğası gereği en doğru olanı.

  12. "Beni kolayca geçemezsiniz ama arkamda tutma ihtimalim yoksa çılgınlar gibi de mücadele etmem. Çünkü sadece zaman kaybedersiniz; sonunda her şekilde geçileceksiniz."

    Harika tespit gerçekten. İşte bu yüzden Kimi seviliyor. Her zaman olaylara farklı baktığı, bu olaylar karşısında doğru yorum yaptığı için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir