Fisichella Olumsuz Dönemi Sonlandırmayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, keyif almadığını kabul ettiği Magny-Cours’da bu hafta sonu yarış dışı kalmalarına son vermek istiyor.

Force India pilotu, son kez damalı bayrağı Nisan ayında İspanya’da görmüştü.

Fisichella, bu hafta sonu yapılacak olan yarışı özellikle beklemediğini söyledi ama İtalyan pilot, buna rağmen bitiriş çizgisini geçmeyi amaçlıyor.

Fisichella: "Magny-Cours, aslında takvimde keyif almadığım pistlerden biri"

"2002’de Formula 1’de en büyük kazamı yaptığım pist ve antrenmandaki kazanın ardından yarışı kaçırmak zorunda kalmıştım. Bu yüzden şüphesiz orada harika hatıralarım yok"

"Ayrıca orada herhangi bir özel meydan okuma görmüyorum. Bildiğiniz gibi işimizde iyi ve kötü şeyleri kabul etmek zorundayız"

"Normal şartlar altında yarışı bitirmemiz gerekiyor, son üç etkinlikte damalı bayrağı göremedik. Kanada için hâlâ hayal kırıklığı yaşıyorum, çok sevdiğim bir pistte gerçek renklerimi gösteremedim. Ama bu sene daha yarışlar var ve yapabileceklerimi göstermek için fırsatlar da"

Takım arkadaşı Adrian Sutil, ard arda iki yarış dışı kalışının ardından buna bir son verme niyetinde.

Alman pilot, Magny-Cours’un aslında kendisinin favori pistlerinden olduğunu da kabul ediyor.

Adrian Sutil: "Aslında Magny-Cours’u oldukça severim. Oradan keyif almayan bir çok pilot tanıyorum ama benim favori pistlerimden biri."

"Şimdi, Fransa’da bir başka iyi hatıra elde edebilmeyi umut ediyorum. Son iki yarış, sonuç açısından hayal kırıklığı yarattı, hiç bir zaman iyi olmayan iki yarış dışı. Ama o yarışlarda oldukça rekabetçiydik"

"Özellikle Monako olmak üzere Montreal’de de Toyota’lara çok yakındık. Ama geçmek için bir yol bulamadık.İyi bir yarış olabilirdi, bitirememek utanç verici."

"Magny-Cours’da gerçekten harika bir yarış çıkarabilmeyi umuyorum. Şimdi tecrübeye sahibim, pisti tanıyorum. Bu yüzden iyi iş çıkarabileceğim konusunda kendime gerçekten güveniyorum. Ayrıca sıralamalarda da daha iyiye gidiyoruz ama 2.senasa kalacak kadar yakın değiliz. Fransa’da bunun üzerinde çalışmamız gerekiyor."


Yorumlar

  1. Anladığım kadarıyla siz 2005'ten önce Formula 1 izlemiyordunuz…Videolarına bir bakın derim.Fisichella Formula 1 tarihindeki en yetenekli pilotlardan birisi.Renault'ya gelmeseydi şu anda Ferrari'de Dünya Şampiyonu olabilirdi…

  2. hws_kimi haklısın ben belki force india'da başarılı olur diyordum ama fisicodan birşey olmaz yetenek sıfır ama güzel futbol oynuyor.

  3. bence fisichella doğal yeteneği olmayan bi pilot…
    alonso yla takım arkadasıyken alonso nun gölgesinde kalıo diolardı..
    alonso mc laren e gitti ama fisi de aynı tas aynı hamam yani…değisen bisey yok…
    sonunun force india tarzı bi takımda sürünmek olduğunu tahmin ediodum ben zaten…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir