Hamilton'un Mercedes'le İlk Senesinde Hedefi Podyum

yazar:

kategori:

 

Gelecek sene için Mercedes ile anlaşma imzalayan Hamilton, bu senenin sona ermesiyle Mclaren’le yollarını ayıracak ve yeni takımı Mercedes’le çalışmaya başlayacak.

Malta’daki organizasyonda konuşan Hamilton “Herkes değişmek zorundadır. Bu büyümenin gereğidir. Farklı şeyler yaparsınız, yeni insanlarla iletişim kurmayı öğrenirsiniz. Ne yaptığımı biliyorum.”

“Hayatımızda risk almamız gerekir. Gelecek sene için hedefimiz podyum sonuçları.” dedi.

Hamilton’un babası Anthony ise gelecek sene oğlundan en az 2 galibiyet beklediğini ve oğlunun herkesi şaşırtacağını söylemişti.

 

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    McLaren Racing'in de dediği gibi; Mercedes bu sezon başında, geçen sezon başında ki gibi bir araç tasarlarsa Hamilton 1 değil, 2 galibiyet alabilir.

  2. :)) araç iyi değilse hiç bir sey yapamazsınız anca nico gibi 30 yarışda bir şartlar denk gelirse belki kazanır o kadar ama seneye iyi bir araç yaparlar birsey diyemem buşartlarda yapsaydı schumacher yapardı.hamilton mclarendede epey yolda kaldı bu sene demekki önce araç birde bence iyi bir sınama olacak mclaren gibi süper hızlı bir araçtan bu araca geçmek çünkü yeteneklerinizi ortaya koyabilcek bir araç yoksa yetenek fakiri olursunuz gelen geçeni izlersiniz birde ben hamiltonın eğer bu yılki gibi yavaş olursa o araçla orta sıralarda çok kazaya karışacağını düsünüyorum mclarende bile geçen sene massayla sürekli kaza yapıyordu pek baskıyı kaldırabildiğini düsünmüyorum.

  3. Lewis çok yetenekli bir pilot , Mercedes bu seneki gibi bile olsa bir galibiyet alacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir