Perez 2013'te Mclaren'le Şampiyonluk Hedefliyor

yazar:

kategori:

Sauber ile spora giriş yapan ve bu sene bazı yarışlarda ön plana çıkan Perez’in gelecek sene ne yapacağı konusu henüz bilinmiyor. Perez, özellikle Mclaren’le anlaştığını duyurmasının ardından çok sıkıntılı yarışlar çıkardı.

Perez “Gelecek seneden itibaren Mclaren’de hedefim şampiyonluk.”

“Sezon içerisinde çok fazla çalışmamız gerekecek bu yüzden takım ile çalışmalara iyi bir şekilde hazırlanmam ve hedeflerine ulaşmaya çalışmam lazım.”

“Gelecek sene şampiyonluk mücadelesi verebilirim çünkü en iyi takıma gidiyorum ve en iyi takım normalde kazanır. Bu sene bir çok dayanıklılık sorunu yaşadılar. O sorunları çözerlerse şampiyonluk mücadelesine hazır olacaklar.”

“Söylediklerimin gerçekçi olduğunu düşünüyorum çünkü takım çok güçlü bir araç çıkarabilir. Hedefler yüksek olmak zorunda. Mclaren her yarışı kazanmak ister.”

“Sürücü olarak her mücadele için sabırsızlanırsınız ve çok iyi bir mücadele olacak. F1’deki en iyi takım, dünyadaki en iyi takım bu yüzden çok büyük mücadele olacağı kesin.”

“Araç rekabetçi olacak. Ben de ilk yarıştan itibaren rekabetçi olmalıyım. Bu yüzden ilk yarış, testler ve takımla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Kısa süre içerisinde çalışmaya başlayacağız ve gelecek sene şampiyonluk mücadelesi vereceğimizden eminim.” dedi.

Perez ayrıca, Mclaren’le anlaştığının duyurulmasından sonra gerçekleştirilen 6 yarışta puan kazanamamasının yeni anlaşmayla bir alakasının olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. Yeni kucuk enistemiz:)

  2. Yok artik!!

  3. button'u alonso durumuna düşürebilir. zaten button alonso olmak istiyor, pereze yenilip takımdan ayrılır, hatta pit yolunda perezi engeller 🙂 sonra mercedese geçip ordan da ferrariye geçer.

    o değil de reno'nun 2. pilotu bu kadar uzun sürdüğüne göre grosjeanla anlaşmayacaklar sanırım.

  4. Perez 'in açıklamalarında normal olmayan birşey yok. McLaren için yarışıyorsanız hedef şampiyonluk olmak zorunda zaten. Ayrıca öyle boyundan büyük laflar da etmemiş. Şu an rekabetçi bir takımın pilotunun söylemesi gerekenleri söylemiş.

    Bir de anlamadığım bir mevzu var. Perez bu sene boyundan büyük işler başardığında herkes Massa 'nın yerine Perez 'i yakıştırıyordu. Perez Ferrari ile de görüştü ama ikinci pilot rolü için en ideal seçim olan Massa ile yola devam edilince Perez 'i McLaren kaptı. O ana kadar yere göğe sığdırılamayan Perez bi anda gridin en kötü pilotlarından birine dönüştü.

  5. Perez içkiyi fazla kaçırmış. 🙂

  6. Temennimiz bu yönde Perez efendi. Seneye şampiyonluk yarışında inşallah Button'la kapışırsın. 🙂

  7. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Mclaren'e gelip şampiyon olabilmek zor. Ancak runner-up.

    Mclaren sorunlarını çözerse, kendisini istemeyen Ferrari yaptığı yanlışı anlayacaktır. Bakarsınız bir diğer zengin şirket bir pilotun daha sözleşmesini yırttırır!

  8. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Hep aynı demeçler.Sıktı.

  9. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    sen bu hızla schumi yide geçersin şampiyonlukta !!!!! ister mclaren ister ferrari pilotu ol sen önce adam gibi bir istikrarlı puanlar al, en önemlisi kendini ispatla ondan sonra şampiyonluktan bahset..işte seninde dediğin gibi en iyi takımdasın,mclaren pilotusun fakat şu an itibari ile sıfırsın bunu unutma…merdivenleri tek tek çık büyük laflar etme…..alonso,button,vettel,kimi…. sence bunlardan sana sıra gelirmi bu sene? ama diğer senelerdede olmak senin elinde..tecrübe tecrübe tecrübe……. bilmem anlatabildimmi?

  10. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Bu konuşmadan sonra Button gene lider pilot benim açıklaması yapar.
    No Problem. 😛
    Anlaşılan o ki McLaren'de psikolojik yarış erken başlamış! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir