Horner: "Massa'yı Takımımda Tutmazdım"

yazar:

kategori:

Elinde olsa, 2013 için Massa ile devam edip etmeme kararı sorulan Horner: “Devam edeceğim sanmıyorum”

“Ne yazık ki burası zor bir iş ve sonuçlar esas alınır. Aynı donanımlara sahip olduğunu varsaydığımız diğer araçtaki adamın (Fernando Alonso) neler başardığına bakmanız gerek”

Bununla birlikte Horner, aslında Ferrari’nin Massa’yı göndermeyi de gözden geçirdiğine inanıyor.

Horner: “Açıkçası diğer pilotlara baktılar; en azından bizimkilerden birisine. Yani (Massa’nın) performansından endişe ettişkleri açıktı ama görünen o ki seçenekleri sınırlıymış”

Red Bull patronu, aslında Massa’nın yerine Sergio Perez’in iyi bir seçim olacağını düşünüyordu. Meksikalı pilot, önümüzdeki seneden itibaren McLaren adına yarışacak.

Horner: “Felipe senenin son üçte birlik bölümde formunu net bir şekilde yükseltti. Maranello’dan mesaj geldi.”

“Muhtemelen müzik sustu ve (Ferrari), ellerindekinin en iyi seçenek olduğunu fark etti.”

Ferrari’nin Noel kutlamalarında Luca di Montezemolo, Massa’nın sene içinde formunu şaka yoluyla dile getirdi.

Montezemolo: “Sezonun ilk yarısında neredeydin bilmiyorum ama geri dönmene sevindim”


Yorumlar

“Horner: "Massa'yı Takımımda Tutmazdım"” için 23 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hocam onlar kim ki benim kinime layık olsunlar. Siz bu adamları çok ilah yapmışınız, halbuki onlarda bizim gibi etten kemikten. Alonso taraftarıyım ama o bile bir yere kadar yani. Adam ekmeğimi vermiyor souçta..

  2. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Sonuna kadar haklısın kardeşim.

  3. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Sen önce Webber'i şutla sonra Ferrari'ye karşı konuş.

  4. Siteye üye olup yorumlarınızı öyle yazmak istemez misiniz?
    Böylece mesajlarınızın yayınlanması için beklemek zorunda kalmazsınız.

  5. Ferrari%100 avatarı

    Horner yine lafta bulunmuş
    Bu adam şampiyonluğa oynamış bi pilot
    Şampiyonluğuda Alonso gibi kaybetmiştir nokta.
    Fazla lafa gerek yok:!

  6. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Horner'in bu saçma demeçlerinden nefret ediyorum.
    Öyleyse neden kovmuyor Webber'i takımdan?

  7. Mertcan_Massa avatarı
    Mertcan_Massa

    Ne olur FELİPE MASSA'yla sozlesme uzat horner(!) Cunku onun buna veya senin o yonde bir aciklamana cok ama cok ihtiyaci var(!) Ayrica buradaki balik hafizali taraftarlarinda destegine inanilmaz derecede ihtiyaci var, ne olur onu burada övebildiginiz kadar övün(!) Allah hic birinizi FELİPE MASSA'nin basindan eksik etmesin(!) Forza&Forever FELİPE MASSA

  8. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    alonsoyla hamilton eşit şartlarda yarıştı 2 side aynı kalitede pilot cunku sezon sonunda eşit puanı topladılar alonsonun bide hemen hemen kendiyle aynı yaşta ve tecrübeye sahip olan raikkonenle yarışması gerek bence eşit şartlarda

  9. massadan daha iyi bir ikinci pilot yok ferrarinin her dedigini yapacak alonsoda zaten takim arkadasinin kendisini gecmesini kabullenmeyen bir kisi.griddeki diger pilotlrin hepsi genc yukselis pesinde ferraride ikinci pilot olarakta bunu yapamazlar.en azindan alonso varken..

  10. Bu ne kin bu ne öfke… Bence hornerin yorum yapması yanlış ama sormuşlar söylemiş keşke söylemeseydi ama gridde sadece alonso ve hamilton varsa diğerleri yarışmasın

  11. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Haklısın aslında senin bakış açın daha mantıklı.Emrecan arkadaşa gelince , ben bu arkadaşı ferrari fanı olarak görmedim.Massayı övüp Alonsoyu kötüleyen adam sadece.Konu massa olduğu zaman yazıyor.Anlayacağın eski şhumicilerden.Onlar şimdi alonsoya karşı massayı destekler.Yeri gelince ferrariye ve alonsoya çok ağır konuşurlar.Onların ferrariciliği ancak şhumi ferrariye dönerse gerçekleşir.

  12. Yorumlara biraz baktımda bu kin bitecek gibi değil.Aslında kimin ne söylediği hiç önemli değil 4 şampiyonluğa hazırmısınız?

  13. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Pardon, A/L nin yanına Kimi yi de ekleyebiliriz.

  14. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ben olayı daha da ileri götürecem. Evet bana göre şu an pistte 2 pilot var, Alonso/Lewis. Diğerleri bu ikisnin bir tık altında kalıyor. Alonso ve Massa da RBR gibi bir araç olsa Massa'nın Alonso'yu yine geçeceğini sanmıyorum lakin Vettele de geçileceğini düşünmüyorum.

    RBR 3 senedir dehşet bir araç ile yoluna devam ediyor. Damarlarında saf kan yarış ruhu taşıyan Ferrari ve Mclaren tıkanmış durumda. Bu durumda kalkıpta Bu işi Vettel'in pilotajına bağlamak yersiz. O tekımda Vettel olmasaydı da Webber/Algersuari olsaydı örneğin, bu seferde Webber ön plana çıkarılıp şampiyonluğua gidecekti. Bunlar hep taktik işler, yoksa Webber in Vettel den geri kalacak bir hızı yok.. Bırakılsa en azından kafa kafaya giderler eminim. 2010 da böyleydi Webber'in kulağı çekilene kadar.

  15. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Yanılıyorsun. Bence Massa, Webber'den çok daha iyi bir pilot. Webber'in takıma faydası daha çoktu doğru, ancak araç farklarını da göz önüne almak gerekir bu mukayeseyi yaparken. Geçen sezon Vettel'in yanına hangi pilotu koyarsan koy, Red Bull takımlar şampiyonu olurdu. Bence fazla irdeleme bu konuyu.

    Sezonun ilk yarısında Massa çok kötü değildi, kötüydü. Onun(Massa) çok kötü görünmesine sebep Alonso idi. Muhteşem bir iş çıkardı ve en büyük rakip takımın patronundan bile övgü aldı.(Horner)

    Bence Massa Webber'den her alanda daha iyi. Takım oyuncusu(takım menfaatleri ve takımın lideri(Alonso) için her şeyi yapıyor)

    Son paragrafına ithafen söylüyorum; iki pilotun (Massa/Webber) kullandığı araçların arasında uçurum gibi bir fark vardı. Bu yüzden yanlış şekilde mukayese ediyorsun.

    Bu arada Abdurrahman kardeşim Emrecan Ferrari fanı, yanlış algılamışsın.
    İyi günler…

  16. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    İşinize geldi mi en hızlı araç redbull olur işinize gelmedi mi en hızlı araç ferrari olur.

    Madem altında en hızlı araç vardı da neden alonsodan o kadar puan fark yedi.

    Alonso şampiyonluğa gidiyor, massa da hrt lere geçiliyor.Senna shumi ve grosjanla mücadele ediyor.

  17. massa konusunda katılıyorum + reyizi severiz ama tadında bıraksın artık.

  18. sizde daha kötüsü var. webber? massa en azından altında en iyi araç olduğunda şampiyon olabileceğini kanıtladı (2008) webber? 2011 gibi bir sezonda bile uçan redbulla değil şampiyonluğu almak, şampiyonada 2. bile olamadı! 3. oldu. ve 4. alonso'dan sadece 1 puan farkla! ve sen bu adamı hala takımda tutuyorsun. sırf vettel'e zorluk çıkaracak biri gelmesin diye. tencere dibin kara seninki benden kara.

    alonso'nun takım arkadaşı vettel'inkinden çok daha güçlü olduğu halde bir alo'nun massa'ya attığı farka, bir de vettel'in webbere attığı farka bakın. massa'nın aracı biraz farklı olmuş olabilir bazı yarışlarda, aynı şey redbullda da var. yeni ön kanat hikayesinden başlatmayın saydırmaya.

  19. Altındaki araç en hızlı araç, bırakta birilerinden puan çalsın.

  20. Sanki Webber çok iyi de çıkmış artistlik yapıyor.

  21. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    webber massadan daha iyi pilot.Takımına da massadan daha fazla yarar sağlamıştır.Tam bir takım oyuncusudur.Massa geçen yıl sadece hamiltonla 6-7 kere kaza yaparken webber sessiz sedasız takımına puanlar kazandırıp vettelin rakiplerinden puanlar çalıyordu.

    Webberin mclaren ve ferrari pilotlarını kaç kere geçtiğine bir bakın.Sonra dönün massanın redbull ve mclaren pilotlarını kaç kere geçtiğini sayın.Kim daha fazla puan çalmış görün.Kim de daha fazla avare avare pistte dolaşmış görün.

  22. elvan dalton avatarı

    Şahsen ben de Webber'i takımda tutmam.

  23. Madem oyle dusunuyorsun Webber'i neden tuttun kardes??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir