Kubica: "F1'i Özledim"

yazar:

kategori:

Daily Express’e konuşan Kubica “F1 yarışlarını izlemem zor. Yarışları özlüyorum, en büyük sorun bu. Yarışın ardından evde yalnızken sıkıcı ve monoton bir hayat yaşadığımı düşünüyorum. Sürdüğümde ise konsantrasyonum sayesinde çok fazla etkisi olmuyor. Yapabildiklerime şükrediyorum.”

“Hayatınızda istediğiniz her şeyi yapamazsınız. Yarış araçlarını sürdüğümde kesinlikle 6 ay öncesine göre daha iyi durumda oluyorum ve kazadan önceki halime daha yakın oluyorum. Bu yüzden çok iyi.”

“Kolumu serbest bir şekilde tekrar hareket ettirebilirsem dönme şansım olur. Bu durum olana kadar neler olacağını görmek zorundayız. Kısa sürede Formula 1’e dönme şansım yok.” dedi.

Kubica, kolundan aldığı hasarınbüyük ölçüde Formula 1’de yarışmasını engellediğini söyledi.

Kubica “Kolumdaki güç eskisi kadar iyi değil ancak sorun sadece bu olsaydı 2 aylık tedavi ile iyileşebilirdi. Ne yazıkki daha büyük sorunlar var ve kolun gücünden ziyade bunlara odaklanmamız lazım.”

“Elimin ve parmaklarımın fonksiyonel olarak çalışması sınırlı ancak yavaş yavaş da olsa bunun düzeleceğine ikna oldum çünkü sinirlerin iyileşmesi için çok zamana ihtiyaç var.”

“Bu sene yavaş bir iyileşme oldu. Hayat böyle. Bu durum karşısında sinirlenmek dışında bir şey yapamam. Bu kadar basit. Sürekli zorlamak ve çalışmak dışında yapabileceğim bir şey yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Ahh Kubica'm ahhh!
    Sen gittin benimde içim gitti.
    O kadar üzülmüştüm ki. 🙁

    Umarım geri döner,Umarım bu dönüş SAUBER ile olur.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Ah keşke o kazayı yapmasaydın kimbilir belkide şimdi Kimi ile süper bir takım olurdunuz ve işte o zaman Lotus'un gerçek gücüde ortaya çıkardı bu yıl Kimi tek başına yetmedi ama sen olsaydın eminim ki çok şey değişirdi çok şey..

  3. Fernando 4LonSo  <<<<  avatarı
    Fernando 4LonSo <<<<

    Adam bir kaza yaptı kariyeri son buldu yazık harbiden bu sporda risk cok büyük ne olacaigin bilemiyorsunuz motorsporlarında hala tehdit edici vakalar her zaman oluyor kubicanin 2007 deki kazasi hala aklımı kasimiz durumda bir f1 aracında sapasağlam cıkmasına ragmen bir ralli aracının kurbanı olmak daha da bitirir adamı kubica f1 de bu kazayi yaşasaydi daha az hasar alirdi,yapacak bir şey yok kocun herkesin kaderi önceden yazılır seninde böyleymiş süşretcin halineki hayatın daha önemli f1 düşünme kendi sağlıgın daha önemli…

  4. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    bizde seni özledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir