Marko, Hulkenberg ile İlgilendiklerini Açıkladı

yazar:

kategori:

Bu sene için anlaşma imzalayan Avustralyalı pilotun, Red Bull Motor Sporları Sorumlusu Helmut Marko tarafından pek tutulmadığı biliniyor.

Şimdi de Marko, geçen sene Alonso’ya karşı mücadele eden Vettel için Webber’in sürüşünden memnun kalmadığını belirtti.

Aslında Flavio Briatore daha önceden bu konuya değinmiş ve “Ferrari’ye yardım eden tek kişi Webber’di” demişti.

Marko: “Mark Brezilya’da uygun bir ortak çalışma içinde değildir.”

Alman Sport Bild’in haberine göre Toro Rosso’dan Daniel Ricciardo ve Jean-Eric Vergne, 2014 için Webber’in koltuğuna aday ama Marko, Hulkenberg’i de göz ardı etmiyor.

Alman Hulkenberg, Sauber ile 1 senelik bir anlaşma imzaladı ve söylentilere göre 2014’te Ferrari’ye geçiş için opsiyonunu açık tuttu.

Marko: “Birkaç sene önce (Hulkenberg) junior takımımız için aday listesindeydi ama Nico o zaman bir ana sponsora (Dekra) sahipti ve ondan ayrılmak istemiyordu”


Yorumlar

  1. bence ezer gecer hıc supem yok eger bı adam force ındıa ıle hamılton u gecebılecek kadar ıyıyse vettel ona hafıf kalır.

  2. mükremin  aktas avatarı
    mükremin aktas

    felipe massa 2013 de basarisiz olursa 2014 de hülkenberg kesin ferraride

  3. sırasıyla:rosberg-hamilton-hulkenberg gp2 de ilk sezonlarnda şampiyon olmuş pilotlar daha iyileri gelmedi bence.hulkenberg çok yetenekli olduğunu kanıtladı hep di resta da ne buldunuz sorusunu sordum kendime ve hulk bu sorunun cevabını bu sezon verdi.2011 onun için gerçekte boşa geçmiş bir sene oldu willimas ın sanırım 4 senelik anlaşmasını reddetmişti 2010 dan sonra haklydı.o 2.pilot olacak kadar kötü değil marko vetteli ferrariye gönderecekse tamam ama vettel rbr dde kalacaksa hulk o takıma geçmez.sir frank willimas ın 4 senelik taş gibi anlaşmasını reddetti ve 2.pilot olmayacaağını beyan etti.

  4. Genç pilotlar arasında en iyisinin Hulkenberg olduğunu zannediyorum. Koltuk bulamayıp bir seneyi boş geçirmesine çok üzülmüştüm. Umarım günün birinde büyük takımların birinde izleyebiliriz kendisini.

  5. Ferrari'de Alonso, Red Bull'da Vettel olduğu sürece Senna bile gelse şanzıman mühürünü kaybeder.

    Gerçekten hızlıysan önde kalabileceğin iki büyük takımdan biridir Mclaren. (bkz 2007)

    Hülk için gelecek Lotus'ta olabilir. Raikkonen veya Grosjean'ın yerini alabilir. Gönül de Williams demiyor değil.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ferrari'de Alonso'yu yenmesi muamma. Ancak Red Bull'da Vettel'e ızdırap olur. McLaren'de Button'a karşı zorlanmaz.

  7. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    hulkenberg red bulla giderse vetteli geçeceğini sanmıyorum.

  8. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Eğer Ferrariye giderse Alonsoyu zorlar,yenebilir.Redbulla giderse ve Marco bu yaşta Vettelin çığlık çığlığa bağıran hayranları gibi hareket etmezse Hulkebberg,Vettelide zorlayıp yenebilir.Mclarene giderse Button a karşı üstün gelmesi çantada keklik nerdeyse.Umarım bu 3 takımdan birine gider ve yeni bir şampiyonu ayakta alkışlarız.

  9. hulk red bulla gelirse sevinirim çok başarılı buluyorum kendisini vettel webberden çok daha hızlı resmen ezip geçti bu sezon hulk en azından ferrariye yardım etmez ve sebastianı zorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir