Brundle: "Hamilton Mercedes'le Kazanırsa Hiç Şaşırmayacağım"

yazar:

kategori:

Formula 1’de ilk defa Mclaren harici bir takımla mücadele edecek olan Hamilton’un bu sene neler yapacağı merak konusu. Hamilton şu ana kadar galibiyetsiz bir sezon geçirmedi ve Mercedes ise sadece bir galibiyet kazanabildi.

Brundle “Lewis bir kumar oynadı ancak Mercedes 2013’te çok daha iyi olacaktır. Yarış kazanması halinde en ufak bir şaşkınlık duymam.”

“Aslında 2013’te hiç kazanmazsa şaşırırım. Lewis çok hızlı bir sürücü Mercedes ona hızını yansıtabileceği bir araç verirse o bir şekilde araca çeyrek saniye katacaktır.” 

“Lewis’in kararını sorgulamak bana düşmez. İstediğini yapmakta serbest. Onun yönetiminde olsaydım Mclaren ile kısa süreli anlaşma imzalamasını ve ardından değişikliklere bakmasını söylerdim.”

“Ancak zaman gösterecek. Button da Mclaren’e geçerken bu kararın doğru olup olmadığından emin değildim ancak  o haklı çıktı. Tahmin yapmayı sevmiyorum. Neler olacağını görmekten keyif alıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. biraz zor umarım olur ama şunuda unutmamak lazım, mercedes diğer takımların kırıntılarından biraz toplama bir takım görüntüsünde, onu bunu değilde eski Mclaren ve şimdi görev aldığı Williams dan Nigel Stepney gibi daha kaliteli bir adamları olsa daha iyi olurdu, Lauda konusundada şunu hatırlatırım, en son Jaguardan bu adam kovulmuştu.

  2. Schumacher'in hakkını yiyorsun bence. 🙂

  3. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    süper yorum:)

  4. Ne en az 0.3 saniyesi, ölüsü bile 5 saniye katar.

  5. hocam martin brundle dediğin 25 senedir pilot ve yorumcu olarak f1'in içinde olan bi adam. daha testler bile başlamamışken fazla iddialı yorumlar yapmanın anlamsız olacağının farkındadır herhalde. ki bana kalırsa hamilton yarış kazanacak yorumu yeterince iddialı.

  6. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Hemde ilk yarisi kazanacak ama daha oncede dedim gibi Merso ayak uydurabilcek mi gelisime bakacaz …

  7. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Kendisini ne kadar sevmesem de MSC de yavaş biri değildi, Monaco gibi yerde pole derecesini yaptı. Az buz birşey değil o dereceyi yapmak. Ama mesele hızlı araç verilmesi değil, herkes eksik bakıyor olaya, geçen yıl başında da hızlıydı araç. Ama geliştirme işinde geri kalıyor Mercedes. Firma çok büyük olsa da kaynakları diğer takımlar kadar değil Mercedes'in, ben aşağı yukarı aynı durumun bu sene de tekrarlanmasını bekliyorum

  8. schumacher mclaren le monaco da pol almadı!

  9. 28 yaşında olduğuna göre şuan 1 saniye fark atar o zaman.

  10. bence de kazanacak 🙂

  11. Schumacher'e ancak 60 yaşa geldiğinde 0.3 saniye atabilir.

  12. Hamilton hızlı pilot, biliyoruz. Önceki pilotlara göre zaten en kötü 0.3 sn katacağını düşünüyorum. Belki yanılırım, Rosberg süper hızlı ötesi pilottur da kötü araçların cezasını çekiyordur 😛

    Ancak, 1 sn kadar yavaş bir araca ne katarsan kat birşey yapamazsın. 2013'ün en önemli heyecanı yeni mercedesin ve hamiltonun neler yapacağı. hamilton-rosberg kıyaslaması sezon ortasında belli olur.

  13. veyahut deyinki ham ros dan daha önce mgp de yarış kazanır yada ham ros dan daha fazla yarış kazanır yada ham ros dan daha fazla puan toplar deyin ''yorumcuysanız'' böyle yuvarlak laflara karnımız tok.iddiası olan çıkar söyler estek köstek vırt zırt yok.dediğin dedik çaldığın düdük o kadar.:)

  14. hocam zatem rosberg mgp ile kazandı hamilton kazansa çokmu değil hacı baba.senin yorumculuğunu seviyim brundle biraz iddialı olun deyinki böyle olacak.la oluncada bizde diyelimki aha brundle dediydi ya la 🙂

  15. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Lewis'in kararını sorgulamak bana düşmez. İstediğini yapmakta serbest. Onun yönetiminde olsaydım Mclaren ile kısa süreli anlaşma imzalamasını ve ardından değişikliklere bakmasını söylerdim."

    Brundle'nin dediğini daha önce Günay'da(xtrabit racing) söylemişti.
    Martin Brundle Günay'dan feyz alıyor galiba. :)) 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir