Gene Ferrari ile Anlaşma Yeniledi

yazar:

kategori:

Speed Week’in haberine göre Gene, Audi ile dayanıklılık serilerinde yarışmaya devam edecek ve aynı zamanda Ferrari’de test pilotluğu görevini sürdürecek.

Gene 2005’ten beri Ferrari’nin test pilotları arasında yer alıyor.

Gene “Ferrari’de çalışmaya devam edeceğim için gururluyum. Hedefim açık. Ferrari ve Fernando Alonso’ya şampiyonluğu kazanabilecekleri bir araç konusunda yardımcı olmak.” dedi.


Yorumlar

  1. sığıntı demeye en güzel örnek.

  2. Açıkca massa ya sen yoksun demiş, ispanyol dayanışmasını anladık da ferrari bunu nasıl söyletiyor bu adama…

  3. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus
    Hedefim açık. Ferrari ve Fernando Alonso'ya şampiyonluğu kazanabilecekleri bir araç konusunda yardımcı olmak.

    Hemşehri torpili diyelim…

  4. 🙂 bende ne sana nede ferrariye takıldım aslında her takım bildiği gibi yapsın ama mc laren benim gözümde çok farklıdır.yani takımcı olsaydım kesinlikle mc laren ci olurdum 🙂

  5. Ferrari'yi savunmuyorum burada. Kendi mantıkları çerçevesinde takılıyorlar işte. Başarılı olsunlar da böyle değil elbette.

  6. yani:ferrari gibi her takım pilot ayrımı yapsın ve avustralya 2002 gibi gereksiz işlermi yapsın.nasıl olacak.ilk yarıştan itibaren ahmet mehmete yol vermi denilecek !

  7. Ferrari tek pilot uyguluyor da en azından birinci pilotu ikinciye göre bariz hızlılardan seçiyorlar. Veya tam tersi. 2007-2009 gibi yakın pilotlar oluşuverince çuvallıyorlar. 2 tane garanti şampiyonluktan başkasının hatasıyla zorla bir kez şampiyon oluyorlar 🙂

  8. ferrari test pilotları:badoer-gene son 15 yılda aşağı yukarı böyledir 2.pilotları barrichello-massa buda böyledir demekki 1.pilot her halükarda bunları geçer.badoer ve gene 1.pilotdan 1.5 sn fark yemişler istatistiklerle sabit bu durumda.badoer ve gene beceriksizin önde gideni ve götermelik testciler boşuna para vermeyin.2.pilotlarınızada boşuna para vermeyin genel klasmanda 3.-5.6 olurlar.siz de takımız diye ortalıklarda gezinin bizde yerik :)))mc laren e bu konuda imrenmemek elde değil.harbi takım kimse kusura bakmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir