Di Resta: "Sene Başında Agresif Olmalıyız"

yazar:

kategori:

Henüz resmi açıklama yapılmasa da Force India’da kalacak olan Di Resta, 2012’ye güçlü bir şekilde veda eden Force India’nın daha iyisini yapabileceğini düşünüyor.

Di Resta “Araç iyi görünüyor. Kağıt üzerinde neler başarmaya çalıştıklarını ve istedikleri şeyleri başardıklarını görebilirsiniz.”

“Sadece gelişimi hızlandırmak istiyoruz. Geçen sene testlerin sonunda biraz yavaşlamıştık.”

“Çok iyi başlamıştık ancak diğerleri yeni parçalar getirirken biz getirmedik.”

“Force India’daki çalışan takımı bunu gördü. Lotus ve Mercedes gibi takımlarla mücadele etmek istiyorsak sezona daha yukarılarda başlamalıyız.” 

“Podyum mücadelesi verebileceğimizi düşünüyorum. Singapur’da neredeyse bunu başarıyorduk ve bu sene yapmamız gereken listesinde podyum bulunuyor.”

“Vijay ve takım bunu başarmaya odaklandı. Williams ve Sauber gibi rakiplerimiz geçen sene bunu başardılar ve biz de neredeyse başarıyorduk. Bu sene asıl olarak istikrarlı olmaya odaklanmalıyız.”

“Podyuma çıkma şansı yakaladığımızda bunu anlamalıyız ve gelecek hafta tekrarlamalıyız. Önemli olan bu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. takımın tek başarısı varsa oda fisichellanındır.kersi olsaydı mutlaka kazanırdı yarışı.aynı şekilde illede ferrari demeseydi italyada bile kazanırdı.ki sutil bile sıralamada 2.ci olmuştu.eğer oarada olsaydı polü vede zaferi kazanırdı.ama ama ama…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir