Stewart: "Mercedes'le Uzun Süreli Anlaşma Hamilton İçin Riskli"

yazar:

kategori:

Stewart “Brawn harika birisi. Daimler Benz de motor sporları tarihinin en iyi şirketlerinden birisi.”

“Ancak kazanmaları lazım. Gümüş okların kazanması lazım.”

“Stirling Moss, Fangio ya da daha öncelerinde Mercedes adına süren sürücüler, hepsi kazanmak zorundaydı. Kazanamadıkları zaman gidiyorlardı.”

“Bu bir risktir. Sebebi ne olursa olsun kazanmazlarsa yönetim kurulunda bulunan ve motor sporları tutkusu olmayan bir kaç kişi toplanıp olumsuz bir karar alabilirler.”

“Kazanırlarsa sonuçları severler. Kazamlazlarsa artık bugün dün olur. Ve karar almak 5 dk sürer.”

“Tutucu bir yaklaşım içerisinde olursanız Mclaren’de kalırsınız çünkü onların her zaman yarışçı olacağını bilirsiniz. Asla motor yarışlarını bırakmazlar.” dedi.

Stewart ayrıca Hamilton’un yeteri kadar istikrarlı olmadığını söyledi. Stewart “Formunda olduğunda en hızlı oluyor. Ancak henüz istikrarlı bir şekilde bunu başarma yeteneğine sahip değil.” dedi.

 


Yorumlar

“Stewart: "Mercedes'le Uzun Süreli Anlaşma Hamilton İçin Riskli"” için 5 yanıt

  1. yıl:2013 vede 2014 olacak tabi.vay be ne kadarda geçiyor şu yıllar şaşırtıyorlar adamı 🙂

  2. yıl:2012:mercedes kokpitinde feriştahı olsa bana göre bırak şampiyonluğu yarış kazanamazbrundle aksine yarış kazanırlarsa ben şaşırırım.
    yıl:2013 :kumar;mercedes oynar ama kaznaırmı zarın oranı nedir 1/6

  3. ah be lewis. 2011 gibi bir sezon geçirerek herkesin diline pelesenk oldun. keşke biraz daha dikkatli olsaydın. 2011'de isterse hayatının en güçlü sezonunu geçirseydi yine de şampiyon olamayacaktı redbulldan dolayı. 2011 de 2011 çünkü bu pilota başka yerden vurulamıyor. hızlı mı? en hızlı. tutkulu mu? en tutkulu. yetenekli mi? en yetenekli. bazı gerçekleri kabullenmek lazım.

  4. Hamilton 2011'de istikrarsız olduğu kadar 2012'de istikrarlıydı.Mclaren'de problem takımla hamiltonun istikrarlı olduğu zamanlar tutmadı.
    Mercedes şanslı gridin en iyi ikililerinden birine sahipler.Eğer stabil bir araç yaparlarsa iyi iş çıkartacaklardır.

  5. Önümüzdeki sene hemen herkesin odaklanacağı yer Mercedes ve Hamilton olacak. Acaba bu baskıdan dolayı Hamilton "tekrar" konsantrasyonunu kaybeder ve 2011 gibi aptalca hatalar yapmaya başlar mı? Bence yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir