Brundle: "Button Fiilen 1 Numaradır"

yazar:

kategori:

McLaren Takım Patronu MArtin Whitmarsh’ın iki pilot arasında herhangi bir ayrım olmaycağını söylemesine rağmen Button’ın, ekipteki ve kariyerindeki geçmişi nedeniyle lider pilot görevini üstleneceği bekleniyor.

Brundle: “Lewis’in ayrılışı ile Jenson, takımın liderliğini devraldı.”

“Bu göreve yoğunlaşabilir. Bana göre bu görevinde gelişecektir.”


Yorumlar

  1. yine mi bu araç x'e göre geliştirildi muhabbeti? burda bir kişi duydun mu mercedes aracı rosberg'e uygun hamilton yenemeyebilir diyen? herkes hamilton yenecek diye bakıyor çünkü olayın aracın x'e göre geliştirilmesiyle alakası yok. bu senin yaptığın ancak böyle yeteri kadar hızlı olamayan pilotları aklamak içindir.

  2. burak evmez avatarı

    bunu sadece ferrariye değil diğer malum takımlara da söylemen lazım

  3. alonso'nun kariyerini en az 2 senelik bir sekteye uğrattı, bu sene rosbergi de orta veya yavaş sınıfa düşürecek büyük ihtimalle.

  4. hamilton da yanına geldiği adamı rezil ediyor. kovalainen vakası mesela. adam yenildikten sonra takım bulamadı, gitti en geri takımlara. button desen yavaş pilot imajı verdi adama 🙂

  5. 1 numaranın kim olduğu önemli değil (zaten mc laren ferrari olmaz doğrurmu hacı ! doğru) mc laren şampiyonluğa oynayan bir araba yapar perez yada button şampiyon olurmu ? soru bu.mc larenciler için şampiyonluk önemli 1 nmuara 2 numara mc larende olmaz.sezon sonunda puan olarak önde olan ve şampiyonluk için şansı olan 1.pilotdur ama o ana kadar eşit yarışmışlardır bunda şüphe varmı yok.kesinlikle yok.alo alo ferrari alo sesim gelürmü ? 🙂

  6. Snowmann Mrt avatarı

    Button lider pilot pozisyonunda başarılı olacaktır emin ol. Çünkü bu sefer kendisine en uygun araç ile yarışacak. Perez ise Sauber'deki potansiyelini McLaren'da ortaya çıkarabilirse başarılı olacaktır. İlk seneden şampiyonluk belki zor ancak bu ikiliden ben umutluyum.

  7. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    Perez buttonı geçicek 🙂

  8. ALİ  ULUSOY avatarı

    Olması gerektiğinden 0.5 saniye yavaş.Lider olsa ne olur.İlk defa bir sezonu heyacanla beklemiyorum.Bizim Herkesden 1 saniye hızlı araç yapmamız lazım.Button ve Perez ile işimiz zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir