Domenicali: "Red Bull, Başarılarını Hak Ederek Aldı"

yazar:

kategori:

Özellikle geçen sene iki takım arasındaki soğuk savaşın ardından bu sene de Helmut Marko’nun Alonso hakkında söyledikleri, bu savaşın devam edebileceğini gösteriyordu. Domenicali de, pilotunu savunmuştu.

Ferrari patronu, Red Bull’un başarılarını kabul etti ama “Bu sadece 3 senelik; hayat boyu değil. Bu süreç bittiğinde herkes Ferrari, McLaren ve Williams’ın galibiyetlerini hatırlayacak.” dedi

Red Bull’un FIA ve Bernie Ecclestone tarafından korunduğu düşüncesini kabul etmeyen Domenicali: “Red Bull, F1 sporunda ve genel olarak motor sporlarında bir yatırımı temsil eder. Bir şirket olarak spor için çok şey yapıyorlar”

“Ama bunu çok daha uzun zamandır yapan diğer şirketler var. Bunun devam etmesini sağlamamız gerek.”

Red Bull’u öven Domenicali: “Rakiplerimiz hakkında doğrudan konuşmayı çok sevmesem de Red Bull, çok iyi yapılanmış ve hak ettiği gibi kazanmış bir takım”

“Ama üç sene art arda gelen başarılar artık yeter (gülümseme)”

 


Yorumlar

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Adamcağız hala 3 senelik diyor ve bittiğinde sadece ferrari McLaren Williams konuşulacakmış hala kendini başka bir boyutta sanıyor unutmaki tarih sizi madara edenleride çok konuşur bunu sakın unutma dominic.

  2. "Red Bull, F1 sporunda ve genel olarak motor sporlarında bir yatırımı temsil eder. Bir şirket olarak spor için çok şey yapıyorlar"

    Red Bull'u öven Domenicali: "Rakiplerimiz hakkında doğrudan konuşmayı çok sevmesem de Red Bull, çok iyi yapılanmış ve hak ettiği gibi kazanmış bir takım"

    Helal olsun. İlk defa "Red Bull firmasının" hakkını veren birisi çıktı, hem de rakiplerinden birinin başı bunu söyledi.

  3. Monte nin bir lafı vardı:)) Bu da Dominic in kötü kopyası heralde hahahaha!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir