Theissen Yeni Bir Zafer Beklemiyor

yazar:

kategori:

BMW Sauber takım patronu Mario Theissen, Kanada Grand Prix’sindeki galibiyeti Magny-cours’da tekrarlanamalarının zor olduğunu söylüyor.

Üzerlerinde bir baskı olmamasına rağmen Theissen, BMW’nin Ferrari ve McLaren’la mücade etmesinin zor olduğunu düşünüyor.

Burada kazanabilir misiniz sorusuna da "Muhtemelen hayır." cevabını veriyor.

"Bu yeni bir yarış. Yeniden sıfırdan başlıyoruz. Kesinlikle motive olmuş durumdayız ve takım çok güçlü ama haftasonu neler yapabileceğimizi bekleyip göreceğiz."

"(Kanada galibiyetinin ardından) üzerimizde bir baskı yok. Ancak takım iyi sonuçlar almak için şimdi daha istekli."

Theissen aynı zamanda Ferrari ve McLaren’ların üstünde bir baskı olduğunu çünkü takımının daha sezonun yarısına gelmemişken amacına ulaşarak zafer kazandığını söylüyor.

"Benim açımdan bakılırsa bu, sezon boyunca böyle devam edebilir. Biz takım olarak ve Kubica da pilot olarak beklentileri şimdiye kadar karşıladık. Bu yüzden bizim üzerimizde baskı yok."


Yorumlar

  1. Geçen yarış 2. başladık 1. bitirdik ne oldu ki. Tabelaya bakın torosçular tabelaya. Herkes yerini, konumunu bilsin.:)

  2. hep aynı laflar görüşücez yok edecez yok yapacaz bırakın allah aşkına bunları yaw kıyasladığınız takıma bak reno 🙂 toros f1 team :)))))))))

  3. benim demek istedim şu adam akıllı çıkın yarışa 3-4 başlayın bir iki bitirin o zaman helal olsun be adamlara derim ama pit yolunda bir acemin sayesinde dubleye sevinilmez bunu tüm dünya biliyordu duble yapamayacagınızı normal şartlarda

  4. arkadaşım hemen motor patladı diye pes edecek bir takım değiliz biz alonsoy nan kubin arasında 23 var yarışta görüşecez genede iddalıyım

  5. pınar reno motor patlattı yaww :))) ne oldu bu yarış podyuma çıkacaz görüşcez diyordunuz torosun motoru patladıı :)))

  6. hayallerinde görecek işi başardılar pınar bizim hayalimiz yarış kazanmak siz onu hayal bile edemezsiniz sinan kerdeşim çok haklı kıskançlıktan geçilmiyor BMW haberleri özellikle başpınarlar BMW çok kıskanıyor BMW çalışıyor arkadaşlar reno gibi yatmıyor öyle her yarışta podyuma çıkcaz yok şöle pol posizyonuna yerleşcez demiyor işini en iyi şekilde yapıyor ve gereksiz yorum yapmıyor reno patronu gibi ispanyada kazanacaz diyordu gördük.

  7. sinan  bilir avatarı

    yine bir BMW haberi ve yine yorum olarak aynı insanlar.ne diyimki bukadar da kıskançlık olmaz ya.yuh..

  8. haklısın kardeş yine dalar valla o üzerindeki baskıyla

  9. Çok mütevazi olma Theissen. Bakarsın yeni kamikazemiz dalar bir iki tane araca. Nasıl olsa arkadan başlayacak. Bir kaç tanesinin yarışını başlamadan bitirir siz yine duble yaparsınız. :))

  10. her zaman pit yolunda kaza olmaz öle değilmi hayellerinde görecek işi başardılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir