Hamilton: "Mercedes Tepedeki Takımlarla Mücadele Edebilir"

yazar:

kategori:

Mercedes’e resmi olarak ilk ziyaretini gerçekleştiren Hamilton “Kazanmak için yaşıyorum. Her sene bunun için çalışıyorum. Bu yüzden bu sene bunun için çalışacağız.”

“Tabi ki zaten tepede olan Mclaren, Ferrari ve Red Bull gibi takımları yenmek zor olacak ancak imkansız değil.”

“Aralık ayının başlarında Brackley’e gittim. Çok fazla soru sorup kısıtlı sürede mümkün olduğu kadar takıma dahil olmaya çalıştım.”

“Herjesin ne kadar heyecanlı olduğunu görmek harikaydı. Durumu tersine çevirmek için inanılmaz derecede kararlılık olduğu görünüyordu. Bu da kış için bana motivasyon sağladı.”

“Bu senenin ilginç olacağını, ilginç bir seyahat olacağını düşünüyorum. Öğrenmek, yeni insanları tanımak ve yeni insanlarla çalışmak her zaman büyük bir mücadeledir. Bu yüzden bu, benim şu ana kadarki en zorlu ilk mücadelem olacak.”

“Ardından başarılı olmaya, elimizdekinden maksimumu çıkarmaya çalışacağız. Ancak eğleneceğimiz bir seyahat olacağını düşünüyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. hic yanılmadım hiç sen istediğin gibi düşün

  2. Hasan Basri Kalyoncu avatarı
    Hasan Basri Kalyoncu

    Neden dir bilemem ama hamilton ın mclaren den mercedes e geçmesi daha doğrusu bu seçimi yaparkenki olgunluğu benim hamilton ile ilgili fikirlerimi değiştirdi bu sezon hamilton ı tutuyorum schumi yok napalım 🙂

  3. 1 tur gerideyken bile. Bkz: 2012 Almanya 🙂

  4. Doğru geçen yıl Sauber kazanamazken Mercedes kazanmıştı. Ancak yılın sürprizi olan
    Sauber'in sezon genelinde Mercedes'ten daha hızlı olduğunu ve 5.liği pilotlar nedeniyle kaybettiğini düşünüyorum. Mercedes'in olması gerekenden yavaş olmasına öyle alışmışım ki gelecek yıl başa güreşmesi pek aklıma gelmiyor. Ancak Sauber gibi, şartlar oluştuğunda podyuma oynayacak bir araç olursa Hamilton ona galibiyet getirebilir.

  5. Bu yeteneğini başka alanlarda denedin mi? Sağlam pazarı var…:D

  6. hamilton digerlerinde 1-1.5 sn yavas aracla yarısmadı demişssin 2009 du sanırım mclaren ve ferrari ilk 10 a giremiyordu. ikiside cok yavastı. anca sene sonunda toparladılar. o konuda birazz tecrubesi var ama gördük ki 1 sn yavas aracla basa oynanmıyor sadece exstradan 2-3 sıra kazanabiliyordu hamilton o kadar.

  7. icimden bi ses bu sene mercedesin galibiyet mücadelesi vereceğine yüzde yüz inanıyorum diyor ben f1 düsüncelrimde hic yanılmam yanıllmadımda

  8. Mercedes tabii ki tepedeki takımlarla mücadele edebilir, eğer bir Mclaren şasisini besleyen motorsa. Diğer türlü zor be Lewis. Umarım o takımı ayağa kaldırır ve hak ettiğin başarıları elde edersin.

  9. mclaren herzaman hızlıydı evet zaman zaman rbr daha ön plana cıktı ama gridde 2.en hızlı araç hep mclarendi hatta bence en hızlısı sadece dayanıklılık problemleri yaşadılar geri kalmaları bu yüzden.
    Hamilton hiç mgp gibi kötü bir takımda yarısmadı en azından diğerlerinden 1sn yavas bir araçla hiç yarısmadı hatta zaman zaman1,5sn yavas bir araçla hiç yarısmadı.Araç gitmiyorsa pilotun yapabilecek bir seyi yok heleki 1,5 sn yavas bir araçla pilot ne yapsın akıl var mantık var arkanda bir rbr var ve sen virajdan çıktığında ne olduğunu anlayana kadar o rbr yi önünde görürsün 1 sn farkda öyle geçildikten sonra atak da yapamazsın 1sn farkda anında uzar gider rakibin dediğim gibi mclaren her zaman hızlı olmustur artı drs faktörü unutmamak gerek mcleren in sorunu hızda değildi bir kaç yarıs yasadılar sadece probl.başka.Hee şunuda unutmamak gerekir bütün bu yorumlar 3 yıldır gördüğümüz diğerlerinden 1-1,5 sn yavaş mgp için.Mgp bu sene toparlanır arayı kapatır o zaman tabiki hamilton rekabet edebilir bu ayrı bir konu bekleyip görmek gerekir ama hamilton rekabet edebilirse araç iyi olursa rosberg de ondan geri kalmaz bence tek turda rosberg dahada hızlı bir pilot ve istikrarlı geçişlerde hamilton kadar olamaz evet ama totalde pek de geri kalacağını tahmin etmiyorum sezon genelindede istikrarı ile hamilton ın önünde bitireceğini düsünüyorum.hamiltonın çok eksiklikleri var.

  10. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Schumacher de böyle diyodu sonu hiç iyi olmadı sen o takımdaki adamların lafına pek güvenme bence

  11. Hamilton bir çok yönden Quresma'ya çok benziyor.Yeteneğini kontrol altında tutuğu zaman çok iyi işler yapıyor.Yeteneğini kontrol altında tutması lazım yoksa sonu Quresma gibi olur.

  12. biraz çelişki mi var yorumunda ?

  13. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Üst sıra bir takımdan yaptığı bir transfer ile MGP büyük bilgiler getirmiş olabilir Hamilton aracılığı ile.

  14. daha iyi araçları olanları defalarca geçtiğini de gördük 🙂 kötü aracı normalden çok daha iyi yerlere taşıyabiliyor. hele de mercedes'in top speedi ile ben iyi işler yapacağını düşünüyorum.

  15. Hamilton "başa güreşecek bir araçla" geriden başlayınca eğlenceli oluyor. Aracı yetersizken yükselemeyeceği için izleyenlere pek heyecan katamayacak elbette. Gerçi Massa onu yalnız bırakmayacaktır 🙂

  16. F1 hamilton geriden başlayınca daha eğlenceli.

  17. Mercedes bu yılki Sauber gibi bile olsa galibiyet görmesi mümkün bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir