Yeni Mercedes Yönetimi Brawn'ın Arkasında

yazar:

kategori:

BBC’nin haberine göre Mercedes Brawn’ı takımdan gönderip Paddy Lowe’u takımın teknik ekibinin başına getirmeyi planlıyor.

Ancak Wolff, böyle bir planlarının olmadığını açıkladı. Wolff “Çıkan söylentilerin farkındayım ancak bunlar olacak olsaydı haberim olurdu.”

“Ross görevinin başında ve Ross lider ekibin bir parçası. Ve umarım kalır. Şu anda durum böyle. Ross’un pist üstü istatistiklerine bakarsanız harika olduğunu görürsünüz.” dedi.

Dün çıkan söylentide Mclaren’in Teknik Patronu Paddy Lowe’un Mercedes yolunda olduğu iddia edilmişti. Son haberlere göre görüşmelerin olduğu gerçek ancak bir sonuç yok.

Wolff “Paddy Lowe padokta iyi tanınan birisi ve 20 senedir Mclaren’de. Gazetelerde haberi okudum. Tek diyebileceğim bu. Formula 1’de her zaman söylentiler vardır, şu aşamada diyebileceğim bir şey yok.” dedi.

Wolff ayrıca, Lowe ile kendisinin Mercedes’le anlaşmasından önce Williams’a gelmesi için anlaştıkları iddialarını da kabul etmedi. Wolff, Nick Fry’ın Mercedes’teki görevinde bir değişiklik olabileceğini işaret etti.

 


Yorumlar

  1. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    ama essegin ……………………

  2. Unutmamak gerekiyor ki; Mercedes takımı şu an için herşeyiyle yeni bir data birikimine gidiyor.Teknolojik yapılarda bu datalar seneler boyunca oluşturuluyor ve devamıda var hızla olması gerekiyor.MGP takımından çok birşey olurmu olmazmı bilemiyorum ama değişik varyasyonlarla kendilerini geliştirmenin yollarını aramaktalar.Kanımca iyi bir mekanik oluşturdular gibi ama halaa Ferrari gibi aero yu keşfedemediler. Bu sezon şu işi biraz kıvırabildikleri anda RBR ve McLaren e kafa tutabilirler.Ferrari ve MGP nin bir kaç senedir ortak sorunu olan aero bütünlük oluşturmayan araçlarının arka kanadı dahi çalıştırılamadığı halde yarışıyorlar.Ferrari çalıştıramadığı arka kanada rağmen başarı adına çok mesafe kaydettiler ve ilerletilemeyen DF ile hiçde kötü sonuçlar almadılar.Şimdi bizimde mekaniğimizi birazdaha geliştirdikden sonra şu aero etkinliği birazdaha sorun halinden çıkarıp işi bitirmemiz gerekiyor.Bakın ki; Ferrari geçen sene arka kanadı çalıştırabilse ve o getirinin DF si ile yarışlarda daha iyi pozisyonlar yakalayabilirdi.Bu sezon o sorunlarını halletmiş şekilde başlangıç yaparlarsa RBR den dahi bir adım fazla atmış olabilirler.Bizde tam o sınıra yakınız.Henüz bazı noktalarda Ferrari ye yetişemedik ama aero etkinliğimiz çalışoır vaziyete geldiği anda kendimizi önümüzdeki takımlarla boğuşur durumda görebiliriz.Mercedes başarabilecek bilgi donanımına sahip ama sadece bu işi pretikde uygulamak gerek.Test yasaklarına rağmen yeni datalarımızı uyarlamalı donanıma uygulayabildiğimizde herşey daha kolay olabilir.

  3. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Mercedes'de keşke Rosberg yerine Nick Heidfeld ya da Kamui Kobayashi olsaydı keşke.

  4. Eray Parlak avatarı

    Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek derler ya aynı Mercedes takımı içinde geçerli..

  5. Mercedes takımı dünya karmasına doğru gidiyor. Sonları hayrola 🙂

    Bakarsınız Hamilton'ın yanına Alonso'yu da getirirler, tam rüya takım olurlar. Ne dersiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir