Massa: "Ferrari Burada Gerçek Gücünü Gösterebilir"

yazar:

kategori:
Felipe Massa, Magny-Cours’daki yarışın Ferrari’ye Monako ve Montreal’de gösteremedikleri başarıyı gösterme şansı tanıyacağını söylüyor. Geçen yıl da Ferrari, Fransa yarışını domine etmeden önce Monako ve Kanada’da sorunlar yaşamıştı.
Massa böyle tarihi bir pistte çok rahat olacağını, Ferrari’nin de önceki iki yarışa göre daha rekabetçi olacağını düşünüyor.
"Bana göre, fabrikadaki çalışanlarımız Monako’da harika iş çıkarttılar. Gerçekten harika bir iş. Montreal’de de rekabetçi bir aracımız vardı. Sıralamalarda neden bu kadar sorun yaşadığımızı söylemek güç. Pist şartları dolayısıyla sorunlar yaşandı. Ama ondan sonra daha güçlü göründük."
"Tabii ki, bu tarz bir pistte olmaktan memnunum. Çünkü böyle pistlerde daha rekabetçi olabiliyoruz. Normal bir yarış olacak. Bu yüzden iyi bir pozisyonda başlarsak, iyi bir pozisyonda bitirmek için daha fazla şansımız olur. Bu iyi olabilir."
Brezilyalı pilot şampiyonanın başlangıcından bu yana Ferrari’nin hız avantajı olduğuna inanıyor ancak bunu garanti olarak görmüyor.
"Şimdiye kadar birçok puan topladım ve iyi bir pozisyondayım. Ama hâlâ önümüzde çok yarış var ve biz her yarışta işlerin kolayca değişebileceğini biliyoruz. Bu yüzden performansımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Konsantrasyonumuzu korumalı ve her yarışta daha fazla puan almak için çabalamalıyız. Şampiyonanın sonunda bunu yapıp yapamadığımızı göreceğiz."

Yorumlar

  1. ya bu adam dün ne dediğini hatırlamıyor mu

  2. konuşmuş olmak için konuşuoo.. bi öyle bi böyle bu ne yaa ! sus birazz 😀

  3. massa da bi öyle dio bi böyle dio…
    bi karar wer lütfen..:P:P:D

  4. massa bırak allah aşkına dün nediyordun bu gün ne diyon :))

  5. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    tamamıyla melda acr'ye katılıyorum.en son yaptığı açıklama ve yukarıdaki birbirine zıt…

  6. dün ne diyodu bugün ne diyo…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir