Webber: "Marko'nun Gündeminde Hiç Olmadım ki"

yazar:

kategori:

Helmut Marko’nun “Webber, Vettel ile aynı seviyede değil’ açıklamasına karşılık Avustralyalı pilot: “Bakın; bu seviyedeki herkesin kendi gündemi vardır ve uzun zamandır zaten Marko’nun gündeminin hiçbir zaman parçası olmadığımda aşikârdı”

Bacağı ile ilgili olarak Webber: “(2012) Aralık başında sağ bacağımla ilgili son işlem yapıldı ve 40 cm.’lik titanyum çubuğun kalan parçası çıkarıldı. Ameliyat sorunsuz geçti ve iyileşmem de olağanüstü”

“Normal antrenman takviminden birkaç hafta gerideydim ama Ocak ayı ilk haftası itibariyle geri döndüm; şimdi normal durumdayım. (Titanyum çubuk) çıkarıldığında nasıl hissedeceğimi bilmiyordum ama 3 senedir çektiğim ağrılarımın geçmiş olmasından çok ama çok mutluyum”

2013 sezonu için Webber: “Yine heyecan verici ve mücadeleci bir sezon olacağından eminim. Kimin sezona güçlü başlayacağını görmek ilginç olacak. Sezon öncesi testlerden bir şeyler öğrenilebilir belki ama asıl durum, Melbourne’deki ilk yarışta anlaşılacak.”

 


Yorumlar

  1. Marko'nun gündeminde Webber yok. Horner'ın gündemi de bambaşkaymış 🙂

  2. inşallah avustralyada araç güçlü olurda ilk ve son kez kazanır.ayrıca açık sözlü kısaca dobra olmasından dolayı severim.

  3. Vaay Webber abimizin tepesi atmış anlaşılan. İlk takım emri verilmiş olabilir. Ama emri verenler haksız da değil, Vettel'e yatırım yapmak daha mantıklı şu an. Webber ise çok çok iyi bir ikinci pilot. Gridde en sevdiklerimden.

  4. Team Sauber  C31          S. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 S. Vettel(Duhan)

    Webber çok dobra adam.
    Sırf bu dobralığından dolayı seviyorum Webber'i.
    Umarım kariyeri bitmeden bir şampiyonluğa ulaşır. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir