Tanıtım Sırası Mclaren'de

yazar:

kategori:

Mclaren MP4 28, yarın Lotus’un ardından tanıtılacak 2. araç olacak. Onu bir gün sonra Ferrari ve Force India takip edecekler.

Lansman yarın İngiltere saati ile 11’de Mclaren Teknoloji Merkezi’nde yer alacak ve Mclaren’in Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Mclaren bu sezona en uzun süreli takımlar şampiyonluksuz dönemini geride bırakarak giriyor. Takım 1998’den beri takımlar şampiyonluğunu kazanamadı.

 


Yorumlar

  1. Neden bilmiyorum ama Perez e karşı bir sempati duyuyorum.Perez kapalı bir kutu ama ya beklentilerinde üzerinde bir performans gösterecek ya da büyük bir hayalkırıklığı ama ortada olmayacak bence yapısı itibariyle bunu düsünüyorum.Diğer taraftan tüm kariyeri boyunca farklı serilerde sadece 1 kere sampiyonluğu var 1 ikincilik alttan da rüzgar gibi gelmiyor Hamiltonın mgp de ne yapcağından daha cok bu çocuğu merak ediyorum Hamilton biliyoruz zaten hızlı ama cok da istikrarlı olmayan bir pilot orada kilit nokda mgp nin ne yapacağı iyi bir pilot aracın limitlerini zorlar sadece hepsi bu.Bakalım hayırlısı.

  2. Ferrari taraftarı avatarı
    Ferrari taraftarı

    Youtubede bakmıştım oraya ama orda videolar var. Yayın başladıktan sonra mı açılacak?

  3. Ferrari taraftarı avatarı
    Ferrari taraftarı

    Mclarenin Youtube kanalını bulamıyorum çok aradım ama bulamıyorum. Buraya yaza bilir misiniz nasıl bulayım?

  4. YAKIŞIKLI ve HIZLI bir araç olur İNŞAALLAH….

  5. Tam saat vermek gerekirse, Türkiye saatiyle 12:30'da intro/reklam zırvalığı başlayacak, 13:00'da ise araç tanıtılacak.

  6. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Biraz aksiyon görelim, sıkıldık otur otur

  7. Her ne kadar 1998 yılı hayatımın en kötü vede en güzel yılı olarak hafızama kazınsada.duygusal anlamda bu başarızlık grafiğini kırmalarını istiyorum.ama bir yandanda o yılı anımsatan başka güzel bir anının olmayacak olmasıda üzücü.

  8. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    İşte şimdi şov başlıyor 🙂

  9. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir