Hamilton Boykot Olayının Dışında Kalacağını Söylüyor

yazar:

kategori:
Lewis Hamilton, süper lisans ücretleri konusunda İngiltere Grand Prix’sinde yapılacak olası bir boykotun dışında kalacağını açıkladı.
"19 Haziran Perşembe günü Magny-Cours’da gerçekleştirilen FIA Basın Toplantısında, pilotların kararı ne olursa olsun ben sergileyeceğim tutumu söyledim."
"Herhangi bir boykot kararı ile ilişkili değilim, bu benim görevim değil. Ben burada yarışmak için; takım, taraftarlar ve kendi adıma işimi yapmak için varım."
"Bu benim görüşüm ancak başka bir pilot da ‘Bana göre tüm pilotları aynı fikirde birleştirmek zor olacak ama FIA’yı ücretleri düşürme konusunda ikna etmeye çalışacağız’ diyor. Ardından ben de daima onlara destek olacağımı ve bunun benim de katıldığım bir konu olduğunu söyledim."
"Ancak pilotların fazla şiddetli kararlar alması gerektiğine inanmıyorum. Önümüzde İngiltere Grand Prix’si var ve sonra da başka bir grand prix. Kesinlikle
hiçbirini kaçırmak istemem."

Yorumlar

  1. Hamilton daha caylak, boyle seylere henuz akli erdigi soylenemez, ayrica boykot onun evinde olacak, o da bu firsati kacirmak istemiyor, tum sorun bu..

  2. adam haklı neden yarışmasınki bence boykot aptalca olur o kadar para kazanıyorsun 230.000 dolarımı ödeyemeyeceksin diğer pilotlarda lewis gibi bakmalı olaya.

  3. begüm kültür avatarı
    begüm kültür

    eline fırsat geçmiş bırakır mı? :d

  4. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    sürüden ayrılanı kurt kapar…benden söylemesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir