Brawn, F1'i Büyük Bir Krizin Beklediğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

HRT’nin sezona girememesi, birçok takımın artık paralı pilotları tercih etmesi, Bernie Ecclestone’un takvime 20. yarışı ekleyememesi, sporun zor bir döneme girdiği görüşünü güçlendirdi.

Ama Jerez’de sezon öncesi testlerde konuşan Brawn, yakın geçmiştekinden daha büyük bir kriz yaşanacak durumun olmadığını belirtti.

Brawn: “Dünya ekonomisinden etkilendiğimizi düşünüyorum. Bunu inkâr edemeyiz.”

“F1’deki harcamaları kontrol altında tutma adına olumlu ve yapıcı birçok çalışma var. Daha iyisini yapma yönünde sürekli olarak tartışma ve görüşmeler yapılıyor. Ama birçok olumlu işaret gördüğümüzü düşünüyorum”

“Blackberry bize katıldı; F1’e dâhil olan diğer şirketler de var. Çünkü (F1’in) değerini görebiliyorlar. Sürekli bir mücadele var.”

“Arkamıza yaslanıp tamam, yeter diyemeyiz tabi. Maliyetleri kontrol altında tutma, F1’in kalitesini arttırma ve sponsorlarımızla iş ortaklarımız için daha çekici olması için her zaman çalışmalıyız.”

“F1’de 30 veya daha fazla süredir bulunuyorum ve dürüst olmak gerekirse hiçbir zaman bundan farklı olmadı. Bütçelerde sıkıntı yaşayan bir iki alt takım her zaman olmuştur.”

 


Yorumlar

  1. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Konuşacagına arabayı yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir