Red Bull: "Bu Sezon Tek Bir Takım Öne Çıkmayacak"

yazar:

kategori:

2012’de Red Bull, McLaren, Lotus ve Ferrari, belli dönemlerde üstün performanslar gösterip en hızlı araç görünüme geldiler ki sezon başında işler çok daha karışık bir haldeydi.

Horner: “Farklı yerlerde piste uygun aracın öne çıkacağını bir sezon olacak gibi. Geçen sene çok önemli olan egzoz beslemeli difüzör değişikliği, sezon başındaki performansımızı çok fazla etkilemişti.”

“Takım olarak aracımızın yetersiz olduğu yerlerde performansını uygun seviyeye çektik. aracımızın gelişimize odaklandık ve fırsat yakaladığımızda şansı değerlendirdik”

“Bu sezonun da inişli çıkışlı geçeceğini düşünüyorum. Kazanma kabiliyetinde 4-5 takım var ve ilk yarıştan 19.’ya kadar en istikrarlı olmak, pilotlara ve takımlara kalmış”

“Kazanamadığınız günlerde 3., 4. veya 5. olmak çok önemli. Her hafta sonundan azamiyi elde etmeniz gerek”

Red Bull bu sezon art arda 4. şampiyonluğunu almak için çalışacak.

Horner: “Son üç sene sıra dışıydı. 3 senede 6 şampiyonluk kazanmak, takdire değer bir şey.”

“Formula 1 tarihinde art arda 3 defa kazanmış sadece 3 takım var. Dolayısıyla bu unvanları elimizde tutmak için fazlasıyla motive durumdayız. Bunu  başarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

“Ama burada oturup da rakiplerimizi küçümserken bu aptallık olur.Hem 2010’da hem de geçen sene son ana kadar sürdü ve eminim bu sene de çok yakın ve çetin bir mücadele olacak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir