Perez, Button'ın Yanında Olduğu için Kendini Şanslı Görüyor

yazar:

kategori:

Button’dan 10 yaş küçük olan Meksikalı pilot, Sauber’den McLaren’a geçti.

Perez: “Yanımda hem bir şampiyon hem de çok iyi bir insana sahip olduğum için şanslı bir pilotum. Birlikte çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. (McLaren’daki) şu sıra kariyerimde ondan çok şey öğrendim. Baskı kesinlikle var; takım benden çok şey bekliyor ve ben de aynısını bekliyorum. Çıkıp şampiyonluğu kazanmak ve herkesle mücadele etmek istiyorum. Ondan çok şey öğrenmek için Jenson ile birlikte çalışacağım; çok iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum”

Meksikalı pilot, takımda şimdiye kadar karşılaştığı en büyük zorluğun, McLaren’ın pistteki çalışma şekli olduğunu ifade etti.

Perez: “Prosedürler ve aracın çalışma şekli çok farklı. Bir aracı farklı donanımla nasıl ayarlayacağınızı öğrenmek gibi bir şey. Bu çok zor. Çünkü her takım, direksiyonunda farklı stratejilere sahiptir; herkes telsizde aynı şekilde konuşmaz. Bu da benim için yeni bir şey ama iyi bir şey”


Yorumlar

  1. eeeee…adam griddeki en eski pilot….

  2. Perez akıllı bir pilot, Button gerçekten çok tecrübeli bir pilot ve ondan çok şey öğrenecektir kesinlikle. Genç pilotlar için tecrübeli pilotlarla çalışmak büyük bir avantaj sağlıyor kendilerini hızlı bir şekilde geliştirmeleri için. Tek tur konusunda belki Button'dan çok şey öğrenmeyecektir ancak onun dışında da öğrenilecek çok şey var 🙂

  3. Nasıl olsa o da sıralamalarda iyi değil hesabı 🙂

  4. en kolay geçebileceğin dünya şampiyonu button olduğu için olmasın?

  5. Umarım Andy Perez'in yarış mühendisi olur.Gelişmesinde ve ilerlemesinde baya yardımcı olacagına inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir