Daytona 500 Öncesindeki Büyük Kazada Seyirciler Yaralandı

yazar:

kategori:

Bu sene 55. kez düzenlenecek olan Daytona 500 yarışı öncesinde dün gece alt serisi olan Nationwide serisi yarışı yapıldı. Yarışın son turunda gerçekleşen büyük kaza nedeniyle bir araç tel örgülere kadar yükseldi ve 28 seyirci yaralandı.

Yaralananların 14’ü hastaneye kaldırılırken diğer yaralananlar olay yerinde tedavi edildiler.

Yaşananların ardından yapılan açıklamada Daytona 500 yarışının planlandığı gibi gerçekleşeceği duyuruldu. 36 yarışlık 2013 NASCAR Sprint Cup serisi bu gece yapılacak yarışla başlayacak. Yarışa ilk sıradan bayan sürücü Danica Patrick başlayacak.


Yorumlar

  1. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    ".nascar da 10 sene şampiyon olan adam f1 e gelse zınk diye kalır zira adam sürekli sola dönüyor sağa dönse başı döner tansiyonu çıkar ters g kuvveti adamı koltuğa çiviler başını fırıldak gibi çevirir kan akışı hızlanır nabız atışı gürp gürp eder kalp krizi bile geçirir 🙂 "

    bilgi 0,nascar da da 2 tane yol varışı var,adamlar(artık Danica'da var,sürücüler) sağa dönmeyi biliyor yani

  2. normal.pistin kenarı duvar.araban parçalanmasada beyin sarsıntısı geçirirsin o süratle.zaten 5 para etmez bir yarış sürekli sola dön.nascar da 10 sene şampiyon olan adam f1 e gelse zınk diye kalır zira adam sürekli sola dönüyor sağa dönse başı döner tansiyonu çıkar ters g kuvveti adamı koltuğa çiviler başını fırıldak gibi çevirir kan akışı hızlanır nabız atışı gürp gürp eder kalp krizi bile geçirir 🙂

  3. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Onlarda haber değeri olmayan tırıvırı f1 medyasının ısıtıp ısıtıp f1 gündemde kalmasın,futbola daha fazla ezilmesin diye marketing yapmasına gülüyorlardır.Avrupada,Asya da ve diğer coğrafyalarda futbol f1 i ezer.Ama Amerikada Nascar,Champcar,Indycar gibi sporlar NBA,NHL ve NFL e ezilmezler.Amerikanın bunu başarması muhteşem bir başarıdır.

    Bkz: Vergne :Riccardo ile arkadaş değiliz.
    1-geçen sene 3 kere söyledin.
    2-bize ne?
    3-dünyada kimin umrunda sizin arkadaşlığınız.

    Bunu haber yapan autosport/nextgen autonun muhabirlerinede ben gülüyorum.Bugün pazar,sezon başlamamış ve adamlar durmadan bu adamlara soru soruyorlar.Sen şimdi f1 dünyadaki en büyük sporda dersin.Gülüyormuş Amerikalılara.Bilip bilmeden.

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    az para çok eğlence,nesini sevmiyorsun.İzleyince gayet güzel.

    Keşke yol yarışları daha çok olsa,bu ittirmeli yarışlarda öyle.

  5. Nascar'dan her zaman nefret etmişimdir.Oturup bunu F1 ile kıyaslayan ABD'lilere de kahkahayla gülmüşümdür.

  6. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Böylelikle motor sporlarında güvenlik tekrar tartışıllmaya başlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir