Gutierrez: "Benim Durumum Perez'den Farklı"

yazar:

kategori:

21 yaşındaki pilot, McLaren’a geçen vatandaşı Sergio Perez’in yerine Sauber’de koltuğa geçecek ki Telmex sayesinde bunun gerçekleştiği söyleniyor.

Telmez, milyarder Carlos Slim’in şirketi ki aynı ismi taşıyan oğlu, Perez’in kariyeri ile doğrudan ilgili.

Ama Gutierrez için durum biraz farklı.

Meksikalı pilota, 2013 müşdesini Slim’in verip vermediği soruldu.

Gutierrez: “Hayır. Sauber ile 4 senedir temas halindeyim.”

“Anlaşmam onlarla. Açıkçası Carlos ile yakın bir ilişkimiz var. Çünkü benim sponsorum ama Checo’nun (Perez) aksine benim menajerim değil”

“Onlarla her zaman bir sponsor olarak çalıştık ve çok destekçiydiler. Ama Sauber ile ilişkim ve süre içinde gelişen bir programım var”


Yorumlar

  1. slim in aynı zamanda perez in menajeri olduğuda ortaya çıkmış oldu böylece.yani perez in ferrariye hiç bir zaman gitmeyeceği (en azından 2.pilot olarak) ve mclaren e gitme ihtimalinin yüksekliğinden bahsetmiştim (yada bahsetmiştik) bu durumda ferrarinin perezle yaptığı birliktelik testler vs boşa masrafmış.(slim perezin menajeriyken aynı zamanda sponsoruyken aynı zamanda her ikiside meksikalı iken aynı zamanda süper zenginken yani f1 e bağımlı değilken parasal olarak herhalde perezi harcatacak 2.pilot yapacak değildi)kockoca ferrari bu durumu göremedimi yoksa şansınımı denemek istedi acaba

  2. Telmex sana sponsor olmasa o koltuğa oturamayacağını adın gibi biliyorsun da kendine bile itiraf edemiyorsun 🙂 Kovalainen,Alguersuari gibileri varken sana bakarlar mıydı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir