Williams Sürekli Gelişme Sözü Veriyor

yazar:

kategori:

Teknik Patron Mike Coughlan “Geçen sene potansiyelimizi tam olarak sergileyemedik. Pastor’un sene sonuna doğru gösterdiği sürüş inanılmazdı. İnsanlar onun aracındaki sorunları fark etmediler.”

“2013’te her yarışta bir şeyler getireceğiz. Metadolojik açıdan bunu yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir araca sahip olduğunuzda Melbourne paketini Barselona’daki son günlere saklarsınız.”

“Melbourne’de de gelişme olacak ve her yarış öyle olacak.”

“Malezya zor bir yer ancak her bir piste güncelleme getireceğiz.” dedi.

Coughlan şimdiden, hızlı güncellemelerin bazı yarışlarda sürücülerin araçları arasında eşitsizlik oluşturabileceğini söyledi.

Coughlan “Her yarışta aynı aracı oluşturmaya çalışacağız. Ancak bazı durumlarda bu mümkün olmayabilir. Yine de her iki sürücümüze eşit davranmaya çalışacağız.”

“Aynı takıma ve desteğe sahipler.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Geçen sene Pastor yarış kazanıp, üstüne iyi puanlar alıp ve güzel sürüşler sergilemesine rağmen, aslında Bruno çok daha istikrarlı topladı puanlarını. Pastor ise tek tur performansında olduğunun da üstünde bir sürücü. Hatta en iyilerden biri bile diyebiliriz. Bu yüzden Bruno'ya göre avantajlıydı gibi geçen yıl. Bruno performansını geliştirip istikrarlı sürüşüne bunları ekleyebilseydi bu yıl da izliyor olabilirdik Williams'ta onu. Pastor'a istikrarlı sürüşler dilemekten başka yapabileceğim çok şey yok. Bottas'a gelince aslında kapalı bir kutu sayılabilir. Geçen yıl cumaları diğer iki sürücüden çok da farklı değildi zamanları. Yine de yarışlarda neler yapabileceğini bilemiyoruz. Yetenekli olduğunu düşünüyorum, yani sadece parayla koltuk bulmuş gibi gelmiyor bana. Umarım doğru çıkar ve sezon içinde ve sonunda değerlendirmelerimiz olumlu olur hakkında. Takımda haberde dendiği gibi istikrarlı bir şekilde gelişim gösterirse bu pilotlar markalarda altıncılık yarışında hiç de fena koz değiller aslında. Hatta biraz zorlayıp beşincilik kovalasalar harika olur.

  2. Bottas baştan iyi çıkıp en azından istikrarlı olsa iyi olur. Biraz istikrarla Senna bile Maldonado'yu yakalamıştı geçen sene. Pastor aynı Lewis gibi. Ya tam var, ya hepten yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir