Webber, Red Bull'un Rakiplerinin Önünde Olduğunu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Webber “Diğer araçların bazılarından çok hızlı tur zamanları gördük bu yüzden çalışmamız lazım. Elimizden geldiği kadar sıkı çalışıyoruz. Çok güçlü takımlar olduğunu biliyoruz. Elimizden geldiği kadar kendimize odaklanıyoruz ancak bazen diğerlerinin de ne yaptıklarını anlamaya çalışırsınız ve kendinizi az da olsa kıyaslarsınız. Genel olarak bazı hızlı araçlar olduğunu biliyoruz. Kendi başımıza önde değiliz.”

“Red Bull ilk yarışta açık bir şekilde önde olmayacak. Uzun zamandır bu olmadı. Sezon başındaki yarışta herkes güçlü olabilir. Sezon başında sezona çok iyi başlayan bazı takımlar olur.” dedi.

Bugünkü performansını değerlendiren Webber “Tüm gün kaygan koşullar olduğu için tehlikeli bir gündü. Gün sonunda koşullar açısından yarı hassas olan bir saat vardı ve  3 farklı lastiği denedik. Biraz daha test yapmış olduk. Bu koşullarda ya uzunumsu turlar atarsınız ya da performansa bakmak için kısa sürüşler yaparsınız. Gün sonunda aracın nasıl çalıştığını anlamak için bir kaç set lastiği denedik” dedi.


Yorumlar

  1. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    dostum yağmurlu bi havadaki stinte bakarak mı yorum yapıyorsun. Ona bakarsan massa 30 tur falan attı neredeyse her tur zamanı iyileşti. 30. tur sonunda da en hızlı zamanı yapmıştı o bölümde. Kuru zemindeki stintler bile gösterge değilken sen ıslak zemini söylemişsin 🙂

  2. lewis hamılton un 16 turluk sümülasyonuna dikkat 16 tur sürekli aynı aralıkta tur atıyordu ve liderdi yağmurlu bölüm……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir