Villeneuve: "Grosjean Hatalarından Ders Almıyor"

yazar:

kategori:

Villeneuve: “Kazanma şansı olmasının tek nedeni, elindeki inanılmaz araç”

“Tek sorunu ise, hatalarından ders almaması.”

“Geçen seneki saçmalıkların tamamını inanılmaz buluyorum. İlk yarıştan son yarışa kadar hiç değişmedi. Üzücü; çünkü (Gorsjean) çok hızlı bir pilot.”

Diğer Formula 1 pilotları için ise Villeneuve, favorisinin Fernando Alonso olduğunu belirtti.

Villeneuve: “En iyi araç kesinlikle Adria nNewey’in Red Bull’u. Ama Alonso haricinde bütün yarış aracını limitlerde kullanabilecek pilot yok. Vettel buna uğraştığında hatalar yapıyor.”

“Göze çarpan tek kişi Alonso. Ondan sonra belki Lewis Hamilton. O da artık McLaren’da, ailesinde değil. Bu yüzden artık koruma altında değil. Ama o bir savaşçı. Bu yüzden durum çok ilginç olacak.”


Yorumlar

“Villeneuve: "Grosjean Hatalarından Ders Almıyor"” için 10 yanıt

  1. tifoalo HRT avatarı

    sende sanırım bir ross brawn sın bir anlamadınız maximum surat herşey değil f1 de o zaman redbull 3 sene nasıl şampiyon oldu o düzlük hızıyla ayrıca spanın bir özelliğide 2 farklı setup yapabilirsin bir 1 ve 3. sektor için birde 2. sektor için

  2. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    farklı dallar ama olsun

  3. burak evmez avatarı

    bırakın bu işleri alonso ne zaman övülse hasetinizden çatlıyorsunuz

  4. Görecez bakalım elindeki araçı son limitine kadar kullanan kimmiş.Raikkonen geçen sezon 3 sırada tamamladı sampiyonayı bunu kimse görmüyor galiba tek bir yarış bile kazaya karışmayan en istikrarlı pilot.;Monzada rakipleri düzlükte 335 km hıza çıkarken raikkonen 320 kmyi bile göremiyordu ve aynı şekilde spa.iyi yarıştada 3 ve 5 oldu

  5. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    +1

  6. Villeneuve: "En iyi araç kesinlikle Adria nNewey'in Red Bull'u. Ama Alonso haricinde bütün yarış aracını limitlerde kullanabilecek pilot yok. Vettel buna uğraştığında hatalar yapıyor."

    "Göze çarpan tek kişi Alonso. Ondan sonra belki Lewis Hamilton. O da artık McLaren'da, ailesinde değil. Bu yüzden artık koruma altında değil. Ama o bir savaşçı. Bu yüzden durum çok ilginç olacak."

    olayın özeti budur

  7. geçen sezon grosjean ilk yarıştan son yarışa kadar hata yaptı. yani ilk yarı çok hata ikinci yarı az hata gibi bi durum yoktu. gelişme, öğrenme belirtisi yoktu. 2012'nin son yarışına kadar kaza yapan adam nasıl 2-3 ay aradan sonra değişebilsin?

    bence grosjean'ın yaptıkları hata değil, beceriksiz bir pilot. hata olsa düzelir, ama insan beceremeyince düzeltmesi zor. hele ki bu sezon 1 kez kaza yapmaya görsün, üzerindeki baskı 2 katına çıkacak bu sefer daha da fazla hata yapacak.

  8. elindeki sihirli değnekten sezon başlamadan grosjean'ın hatalarından ders almadığını gördü adam

  9. Senin gibi insanların F1'den elini çekmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir