Rosberg, Mercedes'in Geliştiğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Geçen sene Mercedes, testlerde elde ettiği umut vaad eden verilerin ardından Avustralya’ya daha umutlu gitmiş ancak beklediğini bulamamıştı.

Rosberg, takımının bu sene daha iyi hazırlandığını düşünüyor.

Rosberg “Geçen sene testleri çok iyi bir şekilde tamamlamıştık ancak ardından ilk 2 yarışta işler pek de iyi gitmedi. Aslında oldukça kötüydü. Ancak bu sene daha iyi iş çıkarabileceğimizden eminim.”

“Genel olarak memnunuz. İyi bir kış dönemi oldu. Tüm programımızı uyguladık ancak performans seviyesi hakkında, nerede olduğumuz hakkında konuşmak istemiyorum.”

“Şu anda bunu bilmek mümkün değil. Bu kış döneminden memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Hepsi bu.” 

“Son test günüm için sabırsızlanıyorum ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım çünkü testler oldukça sınırlı. Her şeyi yaptık diye asla mutlu olmayacağız çünkü bu kadar sınırlı testlerde bunu başarmak neredeyse imkansız. Ancak yine de iyiydi.”

“Benim için önemli olan her şeyi yaptım. Dayanıklılık sorunlarının üstesinden geldik ve gerçekten o alanda geliştik.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mercedes gelişim yarışında sezon içerisindeki en kötü takım.Hatta aracı sezon başındaki durumunda bıraksalar sezon içinde daha fazla gelişim gösterirler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir