Raikkonen'in Yarın Test Yapması Bekleniyor

yazar:

kategori:

Raikkonen’in rahatsızlığı nedeniyle bugünkü çalışmalara Davide Valsecchi ile başlayan Lotus, daha sonra Romain Grosjean ile devam etti.

Raikkonen’in teste katılıp katılamayacağına yarın sabah karar verilecek.

Eric Boullier “Daha iyi hissediyor. Açıkçası sürüşü özlediğini düşünüyorum. Yarın devam etmek istediğini doğruladı. Sürmeye hazır hissediyor. Bu yüzden doktorlarımızın son kontrolünü bekleyeceğiz. Ancak iyi olacağını düşünüyorum.” dedi.

Romain Grosjean “Bu sabah biraz tembeldim. 9.30 ile 10 arasında uyanmam ve Paris’teki kişisel işlerimi yapmam gerekiyordu. Ancak 8.30 gibi erkenden uyandım.”

“Telefonumu açtığımda Alan Permane’den mesaj aldım. Kimi’nin iyi olmadığını ve onu aramamı istiyordu. Barcelona’ya gelip gelemeyeceğimi sordular.”

“Onu geri aradım ve bana en kolay şekilde buraya gelmem için çalışacaklarını söylediler. Kolay değildi çünkü cumartesi gündü ve bugün çok fazla uçuş olmuyor. Bu yüzden gelebildiğim için mutluyum. 1.50’de gelip araca oturdum ve biraz tur attım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    hadi kimi yattıgın yeter kalkta göster kendini kimi bazen f1 arabasını ayak gazıyla degilde arkadan iterek sürüyor gibi düşünüyorum taş çekiyor resmen 🙂

  2. Doğukan Yıldız avatarı
    Doğukan Yıldız

    Haberden alakasız olacak biraz ama siteyi düzenli olarak takip ediyorum haberler açısından gayet iyi fakat artık 2013 sezonu için güncelleme yapılsa fena olmaz. Hala test takvimleri , lansman tarihleri duruyor. Yarış takvimi fln gelse daha iyi olur diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir