Massa'nın Lastiği Süspansiyon Sorunu Nedeniyle Çıkmış

yazar:

kategori:

Barcelona’da 3. günün bitmesine yaklaşık yarım saat varken Massa’nın aracının tekeri pistin hızlı olan 10. viraj bölümünde yerinden çıktı ve Massa aracını kenara çekmek durumunda kaldı. Bu olayın ardından Massa piste dönmesi ve yeni sezon öncesinde testleri sorunla kapatmış oldu.

Ferrari’den yapılan açıklamada, sol ön süspansiyonun üst bölümünde oluşan bir sorun nedeniyle lastiğin yerinden çıktığı belirtildi.

Bu sorun dışında Massa sabah aerodinami testleri yaparken öğleden sonra ayarlar üzerinde çalıştı ve ilk defa süper yumuşak lastiklerle sürüş gerçekleştirdi.

 

Massa'nın Lastiği Çıkıyor

Test Videoları –Massa’nın Lastiği Çıkıyor 

Felipe Massa’nın Barcelona testlerinin 3. gününde lastiğinin çıktığı anı izlemek için tıklayınız.

 


Yorumlar

  1. Massa sen yarışlarda Alonso'yu geç seni destekliyecem. Yeni sezonda önüne kırmalısın, yol vermemelisin, tozunu yutturup eksoz dumanıyla boğmalısın. Fazlamı hayel kurdum acep:)???

  2. Bijon takılamamış olsaydı o lastik daha ilk virajda ya da yanal kuvveti yüksek olan 3. virajda fırlardı ama lastik 10. virajda fırlıyor son sektöre girerken. Takımın süspansiyon açıklaması daha mantıklı.

  3. Kokpitin önünde kalan bölüm komple (teker ve jant hariç) ön süspansiyon diye çağrılıyor; eyvallah..

  4. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    lastiği takamamaları bence daha iyi.süspansiyon sorunu yarışta olması halinde yarış dışı kalınır.lastik takamama ise nadiren gelir başa.

  5. bende kördüm.salaklar orada bijon gevşeyip fırlıyor.videoda havadan bariyerlerin arkasına yolladığıda odur.lastiği takamadık demiyorda sünspansiyon diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir