Alonso Podyum Şansı Yakalayacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso yarınki yarışta sezonun ilk podyum finişi için şanslarının olduğunu söylüyor.

Bu sezon şimdiye kadar sadece 9 puan toplayabilen Renault pilotu, yarışa Ferrari pilotlarının ardından üçüncü sırada başlayacak.

İspanyol pilot, takımının performansının İtalyan takımın hemen arkasında mücadele edebilecek kadar iyi olduğuna inanıyor.

"Bugün, Q1 ve Q2’de zamanlar birbirine çok yakındı. Aracı son seansa sokmayı başardık ve orada da iyi bir zaman elde ettik."

"Araç gerçekten gelişim gösterdi. Bu sezon ilk kez podyuma çıkmak için mücadele etme şansımız var. Ferrariler kesinlikle bir adım önde ama biz yarın iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız."

Nelsinho Piquet ise son seansa kalamadığı için hayal kırıklığına uğradığını kabul ederken, yine de iyimser konuştu ve strateji sayesinde iyi bir yarış beklediğini söyledi. Brezilyalı pilot,Hamilton’ın cezası nedeniyle yarışa 10. sırada başlayacak.

Piquet ayrıca baskı altında olmadığını söyledi.

Piquet "Neler yapabileceğimi biliyorum, bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim. Takım içerisindeki insanlar testlerde neler yaptığımı biliyorlar bu yüzden bunu herkese kanıtlamaya devam etmek zorunda değilim. Neler yapabileceğimi biliyorum." dedi.


Yorumlar

  1. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    kolay olmayacak ama 3. olursa devamı gelir gibi geliyo bana..

  2. gerçekçi olmak gerekirse, altındaki araç ile 4. veya 5.lik çok iyi bir sonuç olacaktır.

  3. kolay olmıcak ama insallah olur pek sevmem alonsoyu ferrariler onun önünde yer alacaktır aklı varsa 2.liği zorlamaz cunku renault limitte giderken alonso'nun limitini kaldıramıyor..

  4. Lewis`in cebi bos olmayacak, diger pilotlar bir sira ustte basliycaklar, yani Alonso 2. cizgide temiz tarafta olacak, Bu demek oluyor ki iyi bir start alirsa Massa`yi gecebilir, Ama Renault Ferrari`nin yaris temposuna su an dayanacak gucte degil, bi aksilik olmazsa yaris bu siralama ile biter gibime geliyor..

  5. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Alonso'nun önünde Massa var.Arkasındaki Toyota2nın ise önü açık olacak.Lewis'in cebi boş olacağından Toyota avantajlı olabilir.Alonso boş cebe doğru çıkarak hem Toyotanın yolunu kapatıp hemde Ferrarilerin arasına girmeyi hedeflerse bu iş olur.

  6. çok zor ama inş. podyumda görücez onu massayı geçse süper olur ama geçebileceğini sanmıyorumçok zor çünkü ferrarileri geçmek özellikle rai massayı geçmesin die fernandonun önünü kapıyıcaktır die düşünüyorm ama inş. fernando yarın podyumda olucak söyledikleride hafif olmadığını diğer pilotlarla benzinin aynı olduğunu gösteriyor

  7. Alonsonun 4.lüğü iyi oldu. Umarım 5.liğin altına düşmeyiz hatta podyum gelir.

  8. Bir haberin altına tekrar tekrar aynı yorumları yazmaktan sıkılmadınız mı artık?
    Sohbet etmiyoruz burda, biliyorsunuzdur herhalde.

    Konuya gelirsek, çok küçük de olsa bir podyum ihtimali var gibi görünüyor. Ama Alonso'nun da dediği gibi bu sadece bir "şans"

  9. :D:D:D:D valla belli olmaz f1 de herşey olur ama alonso startta massayı geçerse müthiş bi mücadele izleyeblrzzzz:D:D

  10. ehehe 😀 daha devamı gelcke inşallah yarında böyle olur umarımm !!

  11. baazıı pilotların yerine geçmesii lazm artık alonsonunn !! yanii üstlerde görmeliyiz onuu

  12. bi kere cıksa podyuma devamı gelir gibi..

  13. 3. olmalısın daha fazla yükselmee aşağıda inmee =))

  14. alonsoyu ilk defa karamsar mesaj vermıyoken görüryrm bu gelişim takdire laik hangi takım Q3 e giremezken podyum mücadelesi verecek kadar gelişebildi yakın geçmişte reno bunu yaptı alonso takıma ve araca artık güveniyor ispanyayı hatrlayın alonso P2 deyken 7.likten bahsediyrdu bugun P3 te ve podyum finishten bahsediyrr yani hafif değil araç bu açıklamlarını çok özledık fernando renoda ve sende bu inanç varken seneye geri döneriz EL NANO yürü hep seninleyiz

  15. bizde inanıyoruz. sana güvenimiz tam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir