Hamilton: "Mercedes Baskıyı Hissetmek Zorunda"

yazar:

kategori:

Mercedes, kış testlerine çok kötü bir başlangıç yapmasına rağmen sonrasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Hamilton “Zorlamaya devam etmeliyiz. Baskı yapmaya devam etmeliyim. Aynı şekilde Ross ve Toto da. En önemli alanlarda baskı kurmaya devam etmeliyiz.”

“Aracın hangi alanlarda zayıf olduğunu, nerelerde gelişebileceğimizi takıma açıklamalıyım. Ve gelecek hafta fabrikada simülatör çalışması yapıp simülatörü geliştirmeye çalışacağız.”

“Bunun yanında rüzgar tüneli hakkında da geri bildirimlerde bulunmalıyız. Araç üzerinde neler olduğuna dair de onlara sorular soracağız.”

“Ardından sıradaki güncellemelerin Çin’de geleceğini söylemeleri halinde Malezya’da gelmesini istemeliyiz. Sürekli baskı uygulamalıyız.” dedi.

Rakipleri Mercedes’in performansına dikkat çekse de Hamilton, ayaklarının yere bastığını söyledi.

Hamilton “Tamamiyle memnun olduğumu söyleyemem. Altımda roket olduğunu hissetseydim o zaman memnun olabilirdim ancak iyi bir temele sahip olduğumuzu düşünüyorum.”

“Güncellememiz ile ileri yönde adım attığımızı düşünüyorum ancak herkes güncelleme yaptı ve bu küçük bir adım oldu. Daha fazlasına ihtiyacımız var.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir