Pilotlar Honda'nın Performansından Kederli!

yazar:

kategori:

Honda pilotları bugün sıralamalarda elde ettikleri kötü zamanlar için oldukça üzüntülü.

Ne Button ne de Barrichello sıralamaların ilk seansını geçebildi ve her iki pilot araçtan maksimumu çıkardıklarını belirttiler.

Button "Bugünkü sıralama seansı çok üzücüydü. Aracın dengesi iyiydi ve araçtan maksimum performansı çıkarıyorduk ancak zamanlarımız ne yazık ki bu pistte nerede olduğumuzu gösteriyor. "

"Son turum yavaştı çünkü tartıya çağrıldım ve daha sonra pitte beklemek zorunda kaldım ve son turum öncesinde garaja dönmek için yeteri kadar zaman bulamadım."

"Bu da lastiklerimin soğumasına neden oldu ancak yine de Q2’ye geçecek kadar gelişim sağlayamazdık."

"Yarış performansında daha rekabetçi olmayı umuyorum ancak burada aracın daha iyi performans göstermesini umduğumuz için bu sonuçlar üzücü." dedi.

Barrichello "Bugün aracın performansı açık şekilde azdı. Tüm hafta sonu tur zamanları oldukça yakındı ancak ne yazık ki biz gridin sonlarına yakınız."

"Araçtan daha iyi performans almak için gerçekten limitlerini zorluyoruz ancak tüm hafta sonu Jenson ile yakındık ve araçtan daha da fazlası çıkmazdı." dedi.


Yorumlar

  1. ahmet ozkal avatarı

    button ve barichello sevdiğim pilotlar ama araç süperaguri kadar yavaş ve iyi değil malesef yoksa button bar honda zamanında 1.liği kovalayan kişilerdendi
    barichello için aynı şeyi söyleyemicem ferrari döneminde bile schuminin pasıyla 1. olan bir kişi sadece iyi bir tecrübesi war yoksa pek iyi değil bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir