Perez, Mclaren Kariyeri Öncesinde Umutlu

yazar:

kategori:

Sauber’le 2 sene geçirdikten sonra Mclaren’e geçen Perez, MClaren ile önce ilk galibiyetini kazanmayı daha sonra ise şampiyonluk mücadelesi vermeyi umuyor.

Perez “Fabrikada takımla geçirdiğim her bir günden keyif alıyorum. Hayattan oldukça keyif alıyorum.”

“Öncelikle çalışmamdan gerçekten keyif alıyorum ve oldukça motiveyim. Aynı şekilde devam edersek bu sene büyük şeyler için mücadele edebiliriz.”

“Takım içerisindeki atmosfer harika. Her şey bütün. Dışarıdan bakıldığında çok soğuk bir takım gibi görünebilir ancak bana göre harika bir takım ve burada çok mutluyum. Her günden keyif alıyorum.” 

“Sauber’deki yıllarımdan keyif aldım ancak burada daha fazla keyif alıyorum. Tepede bir takımdayken farklı hedeflere sahip olursunuz. Şampiyonluk için mücadele edersiniz ve galibiyet hedeflersiniz.”

“Bu yüzden yaklaşımınız ve motivasyonunuz değişir. Bu daha sıkı çalışmanızı sağlar.” dedi.

Perez, testlerde her şeyden memnun ayrılmasa da sezona hazır olduğunu söylüyor.

Perez “Her şeyi başaramadığımız için biraz hayal kırıklığı var ancak bu normal. İlk yarış için her şey tam olmayabilir.”

“En önemlisi takımla çalışırken her şeyi maksimum seviyede tutmak için her fırsatı değerlendirmelisiniz. Biz de bunu yapıyoruz.”

“Sezon öncesinde oldukça iyi bir iş çıkardık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. MP4-20 (2005) avatarı
    MP4-20 (2005)

    Hadi bakalım, bu sezon senden veya Button'dan şampiyonluk bekliyoruz.

  2. Mclaren Perez yerine Kobayashi yi alsaydi hem duz Button in yaninda agresif bir pilota sahip olurdu, hemde taraftarlari sezona daha bir heyecanli ve iddiali girerdi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir